PKK Karakol İnşaatına Saldırdı: 1 Ölü, 3 Yaralı ) - Son Dakika
Güncel

PKK Karakol İnşaatına Saldırdı: 1 Ölü, 3 Yaralı )

PKK Karakol İnşaatına Saldırdı: 1 Ölü, 3 Yaralı )

Şemdinli'nin Derecik Beldesi Eşe Tepe Bölgesi'nde yapımı süren karakolun inşaatında terörist saldırısında yaralanan 3 işçiyi, Hakkari Vali Vekili Önder Bozkurt, Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Levent Köse ve Hakkari İl Jandarma...

19.05.2012 13:24

Vali VEKİLİ VE KOMUTAN YARALI İŞÇİLERİ ZİYARET ETTİ

Şemdinli'nin Derecik Beldesi Eşe Tepe Bölgesi'nde yapımı süren karakolun inşaatında terörist saldırısında yaralanan 3 işçiyi, Hakkari Vali Vekili Önder Bozkurt, Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Levent Köse ve Hakkari İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Ahmet Çağlayan, ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

PKK TELEFONLA TEHDİT ETMİŞ

Hakkari'deki 19 Mayıs etkinliklerini ardından yürüyerek yaralı 3 işçinin tedavi gördüğü Devlet Hastaesi'ne giden Vali Vekili Bozkurt ve Tuğgeneral Köse, olayın ayrıntılarını işçilerden dinledi. Yaralı işçiler Bahattin Aşkan, Mehmet Doğan ve Ahmet Menzioğlu, PKK'dan daha önce tehdit aldıklarını anlattı. Sağlık durumları iyi olan yaralılar, PKK'lıların ölen arkadaşları Fevzi Altunç'u telefonla arayarak karakol inşaatına gelmemeleri için tehditte bulunduklarını belirterek, 'Bu durumu hayatını kaybeden arkadaşımız bize de anlatmıştı. Biz de bunu Yüzbaşı'ya anlatmıştık. Yüzbaşı da telefonları dinelemeye alacaklarını ve takip ettiklerini söylemişti. Bugün oraya gittiğimizde bizi uzun namlulu silahlarla taradılarö diye konuştu.

EKMEĞİMİZİ KAZANIYORUZ

Yaralı işçiler, ekmek paralarını bu işi yaparak kazandıklarını da belirterek, 'Ne günahımız var. Saldırı anında ne yapacağımızı bilemedik. Toplam 6 kişiydik. 3 kişi yaralandık. 1 kişi hayatını kaybetti. 2 kişi ise yara almadan kurtuldu" dedi.

Vali Vekili Bozkurt ve Tuğgeneral Köse, işçilere geçmiş olsun dileklerinde bulunduktan sonra hastaneden ayrıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel PKK Karakol İnşaatına Saldırdı: 1 Ölü, 3 Yaralı ) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement