Polis Charlie Hebdo Saldırısı Şüphelilerini Kıstırdı - Son Dakika
Güncel

Polis Charlie Hebdo Saldırısı Şüphelilerini Kıstırdı

Charlie Hebdo saldırısını gerçekleştiren Kouachi kardeşler, Paris'in yaklaşık 40 kilometre kuzeydoğusundaki Dammartin-en-Goele yakınlarında bir matbaada kıstırıldı.

09.01.2015 12:09  Güncelleme: 12:32

Charlie Hebdo saldırısını gerçekleştirdiğinden şüphelenilen Cherif ve Said Kouachi kardeşler, Paris'in yaklaşık 40 kilometre kuzeydoğusundaki Dammartin-en-Goele yakınlarında yanlarında en az bir rehineyle birlikte polisten kaçtı. Polisle şüpheliler arasındaki kovalamacanın ardından son gelen bilgi, Paris'in 40 kilometre uzağında bir matbaada kıstırıldıkları şeklinde.

HELİKOPTERLERDE TERMAL KAMERALARDA MEVCUT

Bölgeden kısa bir süre önce de silah seslerinin duyulduğu haberleri gelmişti. Operasyona çok sayıda polis ve beş helikopter katılıyor. Helikopterlerin üzerinde termal kameralar da mevcut.

(Kouachi kardeşlerin sıkıştırıldığı matbaa)

MATBAADA KISTIRILDI

AFP, soruşturmaya yakın bir kaynağa dayanarak şüphelilerin bölgedeki ufak bir matbaada saklandıklarını bildirdi. Haberde ayrıca, şüphelilerin kaçmadan önce Peugeot 206 model bir aracı kaçırdıkları, aracın içindeki kadının ise bu kişilerin aranan şüpheliler olduğunu teşhis ettiği bilgisi yer aldı. Şüphelilerin kıstırıldığı matbaanın içinde rehinelerin olduğu söyleniyor ancak kaç kişi oldukları henüz belli değil.

"TERÖRE KARŞI SAVAŞ HALİNDEYİZ"

İçişleri Bakanı Bernard Cazeneuve de şüphelileri yakalamak için operasyonun devam ettiğini doğruladı. Başbakan Manuel Valss ise "Din ve medeniyetlere karşı değil teröre karşı savaş halindeyiz" diye konuştu.

Polis Charlie Hebdo Saldırısı Şüphelilerini Kıstırdı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Polis Charlie Hebdo Saldırısı Şüphelilerini Kıstırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Mete: Sıkın kafalarına bu sahte müslümanların. . Gebertin itleri. . 2 11 Yanıtla

Advertisement