Polis Kayıp Eş Canan Öner'e Ulaşmaya Çalışıyor - Son Dakika
Güncel

Polis Kayıp Eş Canan Öner'e Ulaşmaya Çalışıyor

Polis Kayıp Eş Canan Öner\'e Ulaşmaya Çalışıyor

Bursa’da anne babasını öldürüp gömdüğü iddiası ile gözaltına alınan Kenan Öner’in 9 yıldır kayıp olan eşi Canan Öner için Bayrampaşa’da oturduğu evde polis ekipleri tarafından arama yapılacak.

28.04.2014 17:46

Bursa'da anne babasını öldürüp gömdüğü iddiası ile gözaltına alınan Kenan Öner'in 9 yıldır kayıp olan eşi Canan Öner için Bayrampaşa'da oturduğu evde polis ekipleri tarafından arama yapılacak. Evin önüne gelen polis ekipleri, arama çalışmalarına gece saat 21.00 sularında başlayacak.

Bir banka şubesini dolandırmaktan gözaltına alınan ve daha sonra polislerin "Anne ve babanın cesetlerini bulduk" demesi üzerine "Bahçeyi mi kazıdınız?" diyerek cinayeti ağzından kaçıran Kenan Öner'in Bayrampaşa Fatih Caddesi'ndeki oturduğu evde arama yapılacak. Ancak evdeki arama anne babaya ait izlerin yanı sıra 9 yıldır kayıp olan zanlının eşi Canan Öner için yapılacak.

Evin önünde arama yapmak için hazırlığını tamamlayan olay yeri inceleme ve cinayet büro ekipleri, arama çalışmalarına gece saat 21.00 sularında başlayacak. Ekiplerin savcının talimatı ile geceyi beklediği ve arama ile kazı çalışmalarının sabahın ilk ışıklarına kadar sürebileceği öğrenildi.

Öte yandan mahalle halkı da adeta sokağa döküldü. Vatandaşlar meraklı gözlerle polislerin çalışmalarını izliyor. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Polis Kayıp Eş Canan Öner'e Ulaşmaya Çalışıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement