Prof. Dr. Ersanlı Silivri Cezaevi'nden Çıktı - Son Dakika
Güncel

Prof. Dr. Ersanlı Silivri Cezaevi'nden Çıktı

Prof. Dr. Ersanlı Silivri Cezaevi\'nden Çıktı

İstanbul'daki KCK davasında tahliyesine karar verilen Prof İstanbul'daki KCK davasında tahliyesine karar verilen Prof.Dr.Büşra Ersanlı, Silivri Cezaevi'nden çıktı.

13.07.2012 23:21

İstanbul'daki KCK davasında tahliyesine karar verilen Prof İstanbul'daki KCK davasında tahliyesine karar verilen Prof. Dr. Büşra Ersanlı, Silivri Cezaevi'nden çıktı.

İstanbul 15. Ağır Ceza Mahkemesi, Prof. Dr. Büşra Ersanlı'nın da aralarında bulunduğu 16 sanığın tahliyesine karar verdi. Karar kapsamında tahliye olan Prof. Dr. Ersanlı saat 22.30 sularında Silivri Cezaevi'nden çıktı. Cezaevi çıkışında kısa bir açıklama yapan Prof. Dr. Büşra Ersanlı, 9 aydır beklediklerini ifade ederek, "Çok uzun bir iddianame, mantığını anlayamadığımız, bizlere karşı çok nefret biriktirmiş olan bir iddianame ile karşı karşıya kaldık. Bu davada yargılanan insanların büyük çoğunluğu BDP'li. Arkadaşlarımızı geride bıraktığımız için üzgünüz. Hepimizin durumu üç aşağı beş yukarı aynı. Anadilde eğitim de anadilde savunma da çok umut ediyorum ki yakın bir gelecekte ülkemizde gerçekleşecek" dedi. - Ankara

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Prof. Dr. Ersanlı Silivri Cezaevi'nden Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement