Ramazan Sokağında Kahkaha Tufanı - Son Dakika
Güncel

Ramazan Sokağında Kahkaha Tufanı

Ramazan Sokağında Kahkaha Tufanı

İnegöllüler, usta komedyen Recep Demirkaynak'ın Stand-up gösterisiyle kahkaha dolu bir gece yaşadı.

15.07.2013 15:59

Ramazan sokağında yapılan gösteriyi yüzlerce kişilik kalabalık izledi.

İnegöl Belediyesi'nin her akşam farklı bir etkinlik ile ilçe halkının karşısına çıktığı Ramazan Sokağında Cuma akşamı kahkahalar yükseldi. Ramazan Sokağı etkinlikleri kapsamında kameriyeler bölümünde yapılan Recep Demirkaynak Stand-up gösterisine; Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Günlük hayatta karşılaşılan toplumsal sorunları mizahi bir dille eleştiren genç komedyen Recep Demirkaynak, hayatın eğlenceli taraflarını seyirciyle paylaştı. Toplumda yerleşmiş çeşitli sorunlara eleştirel bakış açısıyla yaklaşan Demirkaynak, yaptığı taklitlerle de izleyenlerin büyük beğenisini kazandı.

Demirkaynak, "İnsanın Orijinali Güzel" sloganıyla yaptığı stand-up gösterisinde gençlere Türkçenin doğru, düzgün ve yerinde kullanılmasına yönelik espriyle karışık ince mesajlar verdi. Avrupa Birliği ve Avrupa ülkelerini de mizahi bir dille eleştiren genç komedyen, Türk insanının en modern ve en orijinal insan modeli olduğunu söyledi. Gösteri sırasında izleyicilerin önünde oturan yaşlı bir amcanın sürekli Demirkaynak'ın sözlerini keserek araya girmesi ve kendi hayatına dair bir şeyleri paylaşması hem Recep Demirkaynak'ı hem de vatandaşları kahkahaya boğarken, Demirkaynak Türk insanının orijinalliğinin de İnegöl'de ispatlandığını söyleyerek, bir kez daha izleyicileri kahkahaya boğdu.

Recep Demirkaynak'a gösteri sonunda İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin tarafından İnegöl Belediyesi Sanat ve Meslek Edindirme Kursları (İNESMEK) kursiyerleri tarafından yapılmış, hat ve ebru sanatının bir arada sunulduğu tabloyu hediye etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ramazan Sokağında Kahkaha Tufanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement