Rektör Prof. Dr. İrfan Aslan'dan Akademisyenlere Teşekkür Belgesi - Son Dakika
Güncel

Rektör Prof. Dr. İrfan Aslan'dan Akademisyenlere Teşekkür Belgesi

Rektör Prof. Dr. İrfan Aslan\'dan Akademisyenlere Teşekkür Belgesi

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İrfan ASLAN, hazırladıkları Sosyal Destek Programı (SODES) projeleri ile şehrin sosyo-kültürel ve ekonomik yapısına katkıda bulunan akademisyenlere teşekkür belgesi verdi.

13.09.2012 17:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstihdam, kültür, sanat, spor ve sosyal içerikli projelerle toplumsal hayata etkin şekilde katılmakta zorluklarla karşılaşan kesimlere fırsat oluşturmayı hedefleyen SODES projelerini yürüten akademisyenlere, Rektör Prof. Dr. İrfan ASLAN tarafından teşekkür belgesi verildi.Makamında kabul ettiği akademisyenlere yürüttükleri projelerden dolayı teşekkür eden Prof. Dr. ASLAN, üniversitelerin eğitim kurumları olmalarının yanı sıra bulundukları şehrin ve bölgenin lokomotifi konumunda da olduklarını belirtti.

Kurulduğu günden bugüne kadar Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi tarafından gerçekleştirilen sosyal, kültürel, sanatsal ve ekonomik çalışmalarla Ağrılılar'aher alanda katkı sunduklarını ifade eden Prof. Dr. ASLAN, "Akademisyenlerimiz, yürüttükleri SODES projeleri ile sosyal restorasyonun gerçekleşmesine önemli katkıda bulunuyorlar. Bugüne kadar yürütülen istihdama yönelik projelerle gençlerin iş sahibi olması sağlanırken, eğitimden kültüre, sağlıktan sosyal yaşama kadar onlarca projeyle Ağrımızın gelişmesine ve kalkınmasına katkı sağlamaya çalıştık. Dünya üniversiteleri ile yarışacak bir konuma ulaştırmayı hedeflediğimiz üniversitemizde, SODES projeleri bundan sonra da aynı hızla devam edecektir" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Rektör Prof. Dr. İrfan Aslan'dan Akademisyenlere Teşekkür Belgesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement