Rijeka Teknik Direktörü Matjaz Kek İyi Bir Sonuçla Ayrılmak İstiyoruz - Son Dakika
Güncel

Rijeka Teknik Direktörü Matjaz Kek İyi Bir Sonuçla Ayrılmak İstiyoruz

Rijeka Teknik Direktörü Matjaz Kek İyi Bir Sonuçla Ayrılmak İstiyoruz

Rijeka Teknik Direktörü Matjaz Kek İyi bir sonuçla ayrılmak istiyoruzRijeka Teknik Direktörü Matjaz Kek, Medipol Başakşehir ile yarın oynayacakları UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında konuştu.

27.07.2016 20:37

Rijeka Teknik Direktörü Matjaz Kek İyi bir sonuçla ayrılmak istiyoruz

Rijeka Teknik Direktörü Matjaz Kek, Medipol Başakşehir ile yarın oynayacakları UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Hırvatistan takımın çalıştırıcısı Matjaz Kek, İstanbul'dan avantajlı bir skorla ayrılmak istediklerini ifade ederek, Zor bir maç ve zorlu bir rakip bizi bekliyor. Karşımızda iyi organize olmuş bir takım görüyoruz. Bireysel olarak çok iyi oyuncuları var. Biz de her maça kazanmak için çıkıyoruz. İstanbul'dan da iyi bir sonuçla ayrılmak istiyoruz. Sezon başından beri baktığımızda iyi bir takım ruhu yakalanmış durumdayız. Bu havayı sürdürmeyi hedefliyoruz. Medipol Başakşehir geçtiğimiz sezon liginde aldığı sonuçlarla kendini ispatlamış bir takım. Bunun farkındayız dedi.

Rijeka'nın forvet oyuncusu Roman Bezjak ise, Çok iyi hazırlandık, iyi bir maç olacaktır. En iyi şekilde oyunumuzu oynayıp buradan iyi bir sonuçla

ayrılmak istiyoruz diye konuştu..Hırvat ekip Rijeka, Medipol Başakehir'le oynayacağı maçın hazırlıklarını Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda yaptığı idmanla tamamladı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Rijeka Teknik Direktörü Matjaz Kek İyi Bir Sonuçla Ayrılmak İstiyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement