Risk ve Girişim Sermayesi Uygulamaları - Son Dakika
Güncel

Risk ve Girişim Sermayesi Uygulamaları

Risk ve Girişim Sermayesi Uygulamaları

Koç Üniversitesi Hukuk Fakültesi tarafından, " Türkiye'de Risk Sermayesi ve Girişim Sermayesi Uygulamaları Konferansı" düzenleniyor.

24.04.2012 13:32

Koç Üniversitesi Hukuk Fakültesi tarafından, yaratıcı fikirleri olan, ancak bunları yatırıma dönüştürecek finansal gücü bulunmayan küçük ve orta ölçekli küçük girişimciler için " Türkiye'de Risk Sermayesi ve Girişim Sermayesi Uygulamaları Konferansı" düzenleniyor. Konferans, 03 – 04 Mayıs 2012 tarihleri arasında Koç Üniversitesi Anadolu Medeniyetleri Araştırma Merkezi'nde (ANAMED) gerçekleştirilecek.

Koç Üniversitesi Hukuk Fakültesi, yeni girişimlerin gittikçe önem kazandığı günümüzde, Türkiye'deki girişimcilere ve onlara hizmet verenlere önemli bir bilgi edinme fırsatı sunma amacıyla, "Türkiye'de Risk Sermayesi ve Girişim Sermayesi Uygulamaları" konulu bir konferans düzenliyor. Risk sermayesinin hukuki altyapısı ile Amerikan ve İngiliz uygulamalarının yanı sıra Türkiye'de risk ve girişim sermayesi ile ilgili yapılması gerekenler ve yatırım olanaklarına ilişkin tartışmaların yer alacağı konferans, 03-04 Mayıs 2012 tarihleri arasında Koç Üniversitesi Anadolu Medeniyetleri Araştırma Merkezi'nde (ANAMED) gerçekleştirilecek.

Yaratıcı fikirlerin AR-GE aşamasından, pazarlama ve satış evresine kadar geçen dönem içinde duyduğu sermaye ihtiyacının karşılanması ve yönetilmesi konuları iş dünyası ve alanında uzman akademisyenler tarafından masaya yatırılacak. Koç Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Umran İnan ve Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bertil Emrah Oder'in açılış konuşmalarını yapacakları konferansın konuşmacıları arasında Invetram Genel Müdürü Cem Soysal, The GlenRock Group LLC Genel Müdürü Lawrence G. Graev, Grupfoni Kurucu Ortak'ı Burak Hatipoğlu, Pronet Genel Müdürü Metin Kastro, Markofoni Kurucu Ortak'ı Ahmet Sarı, 3TS Capital Equity Direktörü Daniel Lynch yer alıyor.

Öğretim üyeleri, araştırma görevlileri ve öğrencilerin sınırlı bir kontenjanla ücretsiz olarak yararlanabilecekleri konferans için başvuru formu ve kayıt bilgilerine http://risksermayesikonferansi.ku.edu.tr web adresinden ulaşılabilir. Son başvuru tarihi 27 Nisan 2012'dir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Risk ve Girişim Sermayesi Uygulamaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement