Sabri Özel, Turkuaz Mavisini Yeni Koleksiyonuyla Buluşturdu - Son Dakika
Güncel

Sabri Özel, Turkuaz Mavisini Yeni Koleksiyonuyla Buluşturdu

Sabri Özel, Turkuaz Mavisini Yeni Koleksiyonuyla Buluşturdu

Kahverengi ve grinin tekdüze duruşundan sıyrılarak renkli kombinlere adım atmak isteyenler, bu yaz Sabri Özel'de buluşuyor.

14.03.2014 09:25  Güncelleme: 09:41

Kahverengi ve grinin tekdüze duruşundan sıyrılarak renkli kombinlere adım atmak isteyenler, bu yaz Sabri Özel'de buluşuyor. Özgün tasarımlarıyla uzun yıllardır erkeklerin şıklığını tamamlayan Sabri Özel, 2014 ilkbahar yaz sezonuna turkuazın deniz tutkusundan esinlenen temasıyla giriş yapıyor. Turkuaz ve pembe gibi soft renkleri klasik dikiş ve kesimlerle harmanlayan marka; ceket, gömlek, t shirt ve pantolondan oluşan çeşitliliğiyle şıklığa göz kırpıyor.

Şıklığın casual hali Sabri Özel yeni sezonda

Klasik kesimlerin yanı sıra, casual gömlek ve ceketlerle de farklı beğenilerin gözdesi haline gelen Sabri Özel, renklerin hafif geçişleriyle dikey düğme şeritlerini mükemmel bir şekilde tamamlıyor. V yakaların sıkça kullanıldığı Sabri Özel yeni sezon koleksiyonu, turkuaz ve pembenin uysal duruşunu beyazın sadeliğiyle güçlendiriyor.

Yazın habercisi beyaz kumaş pantolonlarla kombinlenebilen turkuaz ceketler ve pembe gömlekler, yalın şıklığıyla kendine hayran bırakıyor. Casual severlere en trend renkler eşliğinde bir koleksiyon sunan Sabri Özel gömlek, pantolon, t shirt ve ceketlerle siz de şıklığınızı en hit yaz renklerinin etkisinde yaşayabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sabri Özel, Turkuaz Mavisini Yeni Koleksiyonuyla Buluşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement