Sabri Özel'den İlkbahar-Yaz Koleksiyonu - Son Dakika
Güncel

Sabri Özel'den İlkbahar-Yaz Koleksiyonu

Sabri Özel\'den İlkbahar-Yaz Koleksiyonu

Sabri Özel Shopping Fest'e Ekstra indirimle katılıyor.

11.06.2012 16:51

Sabri Özel çizgisi, İlkbahar-Yaz Koleksiyonu'nda farklı konseptleriyle yenilenerek; günün her anına özel, rahatlıkla kullanılabilecek ürünlerle vitrinlerde yer alıyor. Yaza %35+10 indirimle giren kampanyada taksit için %35, tek çekimde + %10 indirim oranlarıyla dikkat çeken Sabri Özel, %5 Shopping Fest indirimiyle de alışveriş tutkunlarının ilk tercihi olacak.

Günün her anı rahat ve şık olmak isteyenler için; gömlekler ince garni, şerit detaylarıyla koleksiyondaki yerini alıyor. Ceketten gömleğe pantolondan t-shirte uzanan ürün yelpazesinde renk çeşitliliği ile giyim alternatifleri çoğalıyor.

Yeni sezonda, koleksiyonun önemli parçası olan cotton ipliklerin kullanıldığı triko ve penyeler ise; trendy renklerin hâkim olduğu beyaz, lacivert, kırmızı, bej, kahve, camel, gri, siyah, mavi, sarı, saks gibi renklerle göze çarpıyor. Kullanılan renkler, klasikten vazgeçemeyen ancak özgün tarzını da ortaya koymak isteyenler için cazip seçenekler sunuyor.

İNDİRİMLER TÜM YAZ SEZONU ÜRÜNLERİNDE GEÇERLİ…

Klasik çizgileri modern detaylarla bir araya getirerek sade ve minimal tasarımlar sunan Sabri Özel Kadın Koleksiyonu; triko ve penye modelleriyle göz doldururken, İlkbahar-Yaz sezonunda bayan gömleklerde vitrinlerde yerini alıyor.

İpek apreli saten kumaşlardan hazırlanan bol dökümlü gömlekler; kuşak, manşet ve yakada uygulanan, detaylara önem veren tasarımlarıyla yılların tecrübesini günümüz stiliyle birleştiriyor.

Sabri Özel İlkbahar-Yaz Koleksiyonu'nda, klasik takım elbiselerin yanı sıra, bedene oturan slimfit takım elbiseler de heyecan veren detaylarla göz dolduruyor. İnce detaylar kimi zaman yıkamalı kumaşta, kimi zaman dikiş ve garnilerle uygulanarak farklı bir stil yakalanıyor. Aksesuar grubunda yer alan el yapımı ayakkabılar, kemer ve çantalarla kombinlenerek bütünsel bir şıklık yakalanıyor.

2012 İlkbahar-Yaz Koleksiyon'unda Shopping Fest boyunca indirimli alışverişin ayrıcalığını yaşayın.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sabri Özel'den İlkbahar-Yaz Koleksiyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement