Şair Sağlıkçılar - Son Dakika
Güncel

Şair Sağlıkçılar

Şair Sağlıkçılar

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi’nde başhekim, müdür, hemşire, hasta bakıcısı ve güvenlik personeli sahneye çıkarak şiir dinletisi sundu.

14.03.2014 11:18

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi'nde başhekim, müdür, hemşire, hasta bakıcısı ve güvenlik personeli sahneye çıkarak şiir dinletisi sundu.

Tıp Fakültesi çalışanları tarafından 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde "Sözün Özü" isimli şiir dinletisi düzenlendi. Etkinliğe Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Haydar Şahinoğlu, Başhekim Prof. Dr. Mustafa Bekir Selçuk, sağlık çalışanları ve vatandaşlar katıldı.

Şiir dinletisi öncesi konuşma yapan OMÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mustafa Bekir Selçuk, "Arkadaşlarımız 'hocam şiir okur musunuz?' dedi. Ben de onları kırmadım. Her ne kadar arkadaşlarımız amatör olsa da profesyonelce şiir okuyorlar. Ben de onların arasında amatörce birkaç şiir okuyacağım" dedi.

Şiir dinletisinde Başhekim Prof. Dr. Mustafa Bekir Selçuk, hastane müdürü, hemşire, güvenlik personeli, hasta danışmanı ve hasta bakıcısı olmak üzere 17 sağlık çalışanı ünlü şairlerden şiirler okudular. Hastane çalışanları sergiledikleri performanslarıyla ayakta alkışlandılar. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement