Sancaktepe'de Genç Öğretmenler Yemin Etti - Son Dakika
Güncel

Sancaktepe'de Genç Öğretmenler Yemin Etti

Sancaktepe\'de Genç Öğretmenler Yemin Etti

Sancaktepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü Sancaktepe Genco Erkal Kültür Merkezi'nde düzenlediği programla kutladı.

25.11.2012 13:20

Ulu Önder Atatürk'ün 24 Kasım 1928'de Millet Mektepleri BAŞÖĞRETMENİ unvanını aldığı gündür. 24 Kasım 1981 yılından beri Öğretmenler Günü olarak kutlanmaktadır.

Sancaktepe Genco Erkal Kültür Merkezi'nde düzenlenen program Başöğretmen Atatürk ve eğitimimize katkıları bulunan, eserleriyle ebediyete erişen öğretmenlerimizin anısına bir dakikalık Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Emekli öğretmenler adına Nurettin Bingül'ün konuşmasının ardından Sancaktepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Mukadder Gürsoy ve Sancaktepe Kaymakamı Feyzullah Özcan Günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptılar.Konuşmaların ardından Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer'in kutlama mesajı okundu.

Küçük Ülkü Ortaokulu halk oyunları ekibinin hazırladığı gösteriler beklenin üzerinde güzeldi. Emekli olan öğretmenlere Hizmet Şeref Belgeleri Sancaktepe Kaymakamı Feyzullah Özcan tarafından verildi. Öğretmenlik mesleğine yeni adım atan öğretmenler yemin töreni öncesi oldukça heyecanlı oldukları görüldü. Mesleğe yeni başlayan öğretmenlerin "Öğretmenlik yemini" etmesi salonda dakikalarca alkışlandı. Küçük Ülkü Orta Okulu öğrencilerinden Cansu Erdoğan'ın okuduğu "Ben Öğretmen Olmak İstiyorum " adlı şiiri davetliler arasında duygu dolu anlar yaşattı. Kutlama, Sancaktepe İlçesi Müzik Öğretmenleri Korosu'nun seslendirdiği türkülerle ve davetlilerin neşe içerisinde koroya eşlik etmeleri ile sona erdi.

Genco Erkal Kültür Merkezi'nde düzenlenen programa Sancaktepe Kaymakamı Feyzullah Özcan, Sancaktepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Mukadder Gürsoy, Sancaktepe İlçe Emniyet Müdürü Şener Yılmaz, okul müdürleri,öğretmenler ve davetliler katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sancaktepe'de Genç Öğretmenler Yemin Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement