Şanlıurfa Adliyesi'nde Basın Bürosu Kuruldu - Son Dakika
Güncel

Şanlıurfa Adliyesi'nde Basın Bürosu Kuruldu

Şanlıurfa Adliyesi\'nde Basın Bürosu Kuruldu

Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından adliye sarayı içerisinde gazetecilerin bilgi ulaşımına daha kolay erişebilmesi için basın bürosu kuruldu.

17.12.2015 14:16

Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı Adliye Sarayı içerisinde basın bürosu açtı. Basın bürosunun açılışını Şanlıurfa Başsavcısı Uğurhan Kuş yaptı. Açılışa başsavcının yanı sıra Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği Başkanı Tahir Gülebak, idari ve mülki amirler ile gazeteciler katıldı.

Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı yerel ve ulusal basın mensuplarının daha kolay çalışmalarını sağlamak ve doğru bilgiye uluşmak için basın Şanlıurfa Adliye Sarayı içerisinde basın bürosu açtı.

Basın bürosunun açılışını Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş yaptı. Açılışa başsavcının yanı sıra Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği Başkanı Tahir Gülebak, idari ve mülki amirler ile gazeteciler katıldı.

Açılış öncesi konuşma yapan ve basına önem verdiklerini belirten Şanlıurfa Başsavcısı Uğurhan Kuş, ''Biz gerçekten basını ve yayın organlarını, gerek yazılı basını gerekse görsel basını önemsiyoruz. Kamuoyunun doğru bilgilendirilmesinin, bilgi edinilmesinin bir ihtiyaç olduğunu, bu ihtiyacı gidermek görevinin de güzide basınımıza düştüğünü biliyoruz ve bunun farkındayız. Gerek bu bilgi edinebilmesini sağlamak açısından gerekse kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi sağlamak açısından basın büromuz sizlerle birlikte çalışacaktır, sizlere hizmet edecektir. Bir muhatabınız olacaktır, bu açıdan basın büromuzun gerek ulusal basınımıza gerekse özelde yerel basınımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Biz elimizden geldiği kadar basın mensuplarımızın bu adliyede rahat çalışabilmeleri için ortam ve imkan sağlamaya gayret ediyoruz. Bunun ilk aşaması basın büromuzu kurmaktı. Bunun daha önce de sözünü vermiştik. Şimdi bir hedefimiz daha kaldı. Oda basın mensuplarını adliyede kendilerine ait bir çalışma ofisi kurabilmek. Yer sıkıntımızı var, bunu halledince basın ofisini açacağız'' diye konuştu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Şanlıurfa Adliyesi'nde Basın Bürosu Kuruldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement