Şehit Askerin Adı Yeğenine Verildi - Son Dakika
Güncel

Şehit Askerin Adı Yeğenine Verildi

Şehit Askerin Adı Yeğenine Verildi

Vatani görevini yaparken teröristler tarafından şehit edilen Samsunlu er Selman Özay’ın adı dünyaya gelen kardeşinin oğluna verildi.

10.06.2015 16:41

Vatani görevini yaparken teröristler tarafından şehit edilen Samsunlu er Selman Özay'ın adı dünyaya gelen kardeşinin oğluna verildi.

Hakkari'nin Şemdinli ilçesi Habeşti Yaylası'nda sınır görevini ifade ederken 27 Nisan 2010 tarihinde teröristlerce şehit edilen Samsunlu Jandarma İstihkam Er Selman Özay'ın kardeşi Ahmet Özay (21), geçen yıl Sercan Özay (21) ile hayatını birleştirmişti. Ahmet-Sercan Özay çiftinin Samsun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde 2 kilo 930 gram ağırlığında bir oğulları dünyaya geldi.

Şehit Selman Özay'ın babası Rahim Özay, torununa şehit oğlunun adını verdi. Rahim Özay, torunun şehit amcasının adını yaşatacağını ve bundan gurur duyduklarını söyledi.

Samsun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Dr. Alaattin Domaç, şehit Teğmen Ahmet Altunoğlu'nun babası Mehmet Altunoğlu, şehit Başsavcı Murat Uzun'un babası Hamit Uzun ve şehit Piyade Çavuş Fikret Özer'in babası Celal Özer bu mutlu günlerinde şehit ailesinin bebeklerini hastanede ziyaret ettiler.

Başhekim Dr. Alaattin Domaç, bebeğin sağlıklı bir şekilde normal doğum ile dünyaya geldiğini belirterek, şehit ailesini hastanede ağırlamalarının kendilerini mutlu ettiğini söyledi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şehit Askerin Adı Yeğenine Verildi - Son Dakika


Advertisement