''Şeker Çocukların Coşkulu Bayram Kutlaması'' - Son Dakika
Güncel

''Şeker Çocukların Coşkulu Bayram Kutlaması''

\'\'Şeker Çocukların Coşkulu Bayram Kutlaması\'\'

Her yıl Gaziantep Lions Kulübü ve Şahinbey Lions kulübü ortak gerçekleştirdikleri "Diyabetle Yaşam Kampı " bu yılda Zafer Bayramıyla daha anlamlı hale geldi.

01.09.2016 10:27  Güncelleme: 10:28

Grup sözcüsü Ln.Erdal TAN, ''Bu yıl da 29 ile 31 Ağustos 2016 tarihleri arasında yatılı olarak Büyükşehir Belediyesine ait Burç ormanı Hayvanat Bahçesi yerleşkesi içindeki , Gizem Doğan Yaşayarak Öğrenme Merkezi" inde 30 Diyabetli 8-15 yaş arası çocuk, 11 Eğitmen hemşire ,uzman doktorlar katılımı ile gerçekleştirildi.Kampta çocuklar uzmanlarca diyabetle yaşam konusunda eğitim aldılar, Kamp süresince eğitmenlerce çeşitli spor dalı ve el becerileri konusunda beceriler kazandırıldı.

Son dört yıldır Gaziantep Üniversitesi ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde "Şeker Çocuk Kampı"adı altında devam etmektedir.''Diyerek Şeker Çocuk Kampının önemini anlattı.

Kamp takvimi içine isabet eden "30 Ağustos Zafer Bayramı" gün boyu çeşitli etkinliklerle kutlandı aynı gece katılan veli ve kulüp üyeleri ile; yakılan kamp ateşi ve müzik eşliğinde marşlar, şiirler ve Atatürk'ün gençliğe hitabesi çoğaltılarak kamptaki tüm çocuklarla hep birlikte okundu.Gece çeşitli oyun ve gösterilerle devam etti.

31 Ağustos 2016 günü saat 14.00'de düzenlenen törenle kampa katılan öğrencilerle, eğitmen, hemşire ve kamp görevlilerine teşekkür plaketleri ve katılım belgelerinin dağıtımı ile bir "Şeker Çocuk Diyabet Kampı" daha sona erdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel ''Şeker Çocukların Coşkulu Bayram Kutlaması'' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement