Seydişehir Belediyesi Futbol Takımı Yeni Sezon Hazırlıklarına Başladı - Son Dakika
Güncel

Seydişehir Belediyesi Futbol Takımı Yeni Sezon Hazırlıklarına Başladı

Seydişehir Belediyesi Futbol Takımı Yeni Sezon Hazırlıklarına Başladı

Konya Birinci Amatör Kümede mücadele verecek olan Seydişehir Belediyesi Futbol takımı hazırlıklarına başladı.

18.09.2013 12:31

2013-2014 Futbol sezonu maçları ise 26-27 Ekim tarihinde başlayacak.

Geçtiğimiz sezon birinci amatör kümede mücadele vermeye başlayan Seydişehir Belediyesi Futbol Takımı bu yıl transferler ve altyapıdan yetişen gençlerle dinamizm kazandı. Seydişehir Belediyesi alt yapısından 7 genç sporcu takviye yapılırken, yeni kaleciyle de desteklendi.

Seydişehir 60 Evler Stadında antreman yapan futbolcuları ziyaret eden Belediye Başkanı Abdulkadir Çat, sporcularla bire bir ilgilendi,Seydişehir Belediyesi Spor Koordinatörü Orhan Özel'den çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Belediye Başkanı Abdulkadir Çat sınırlı imkanlara rağmen sporu ve sporcuyu her zaman desteklediğini, kendisinin de gençlik dönemlerinde futbol oynadığını ifade ederek sporculara yaptığı konuşmada şunları söyledi:"Geçtiğimiz yıl 60 evler stadyumunun yapım çalışması nedeni ile sağlıklı antremanlar yapamadınız. Bu yıl daha disiplinli çalışmalar sonucu şampiyonluğu yakalayıp, Seydişehir'i diğer spor dallarında olduğu gibi futbolda da layık olduğu yere çıkaracağınızı ümit ediyorum. Ekip ruhu içerisinde oynayacağınız maçlarla Seydişehirli sporseverlere doyumsuz futbol keyfi yaşatacağınıza yürekten inanıyorum. Bu duygularla,yeni sezonun hayırlı uğurlu olmasını ve başarılı bir sezon geçirmenizi diliyorum."

Ömür Eğiste'nin antrenörlüğünü yaptığı Seydişehir Belediyesi Futbol Takımı 2013-2014

Sezonu Kadrosu şu sporculardan oluşmakta; Serdar Ceylan, Ahmet Aslan ,Hasan Karaduman, Bekir Koyuncuoğlu, Faruk Ilgaz, İsa Girgin,Sefa Şenarslan, Bilal Fartlı Salim Babuçcu, Ramazan Aslan, Ramazan Gökçepınar, Yasin Turaç, Beşir Caner ,Nuri Kara, Hüseyin Çelik, Oğuzhan Kutun,Onur Demirel, İsmet Leventoğlu, Emre Özünüalmış, Ali Başal ,Osman Çetiner, Mücahit Balcıoğlu ,Ahmet Bayram, Mehmet Türker, Mustafa Arı,Nazif Arı, Hüseyin Coşkun, Kadir Duman, Şevket Keskin, Zeki Seçkin, Ali Sağdıç, Mustafa Uyar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Seydişehir Belediyesi Futbol Takımı Yeni Sezon Hazırlıklarına Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement