Seydişehir Vergi Dairesi Müdürlüğü'nden Belediye Başkanı Çat'a Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Seydişehir Vergi Dairesi Müdürlüğü'nden Belediye Başkanı Çat'a Ziyaret

Seydişehir Vergi Dairesi Müdürlüğü\'nden Belediye Başkanı Çat\'a Ziyaret

Vergi Haftası kutlama etkinlikleri kapsamında, Seydişehir Vergi Dairesi Müdürlüğü Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat'ı makamında ziyaret etti.

25.02.2014 16:57

24 Şubat -2 Mart tarihleri arasında kutlanan Vergi Haftası kutlama etkinlikleri kapsamında, Seydişehir Vergi Dairesi Müdürlüğü Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Seydişehir Vergi Dairesi Müdür Vekili Hasan Kayrak, Müdür Yardımcısı Mehmet Güner ve gelir uzmanı,süpervizör Abdullah Tüfekçi hazır bulundu.

Seydişehir Vergi Dairesi Müdür Vekili Hasan Kayrak Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat'a çiçek takdim ederek rozet taktı.

Seydişehir Vergi Dairesi Müdür Vekili Hasan Kayrak,Toplumda vergi bilinci oluşturmak amacıyla bu yıl 25.'si kutlanan Vergi Haftası dolayısı ile kurum ve kuruluşlara ziyaretlerde bulunduklarını belirtti.
"Vergilendirilmiş kazanç kutsaldır" düsturunu benimsediklerini kaydeden Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat, kayıt dışı ekonominin bir an önce kayıt altına alınması gerektiğinin önemle altını çizerek şunları söyledi:" Vergi bilincinin olması, toplumun tüm kesimlerinin kazançlarını devlete dürüst ve ahlaklı bir şekilde ödemesi ülkemizin geleceğini ilgilendiren en önemli konulardan biridir. Tüm vatandaşlarımızın devlete ve ülkelerine karşı olan sorumluluklarının layıkıyla yerine getirmeleri en büyük arzumuzdur. Toplumu oluşturan her kesimdeki bireyler, kamu ve sivil toplum kuruluşları kayıt dışı ekonomi ile mücadeleye katılmalıdır."

Başkan Çat ayrıca;"Belediyeler olarak vergi gelirlerinden aldığımız pay ile hizmetlerimizi halkımıza en doğru, etkin ve verimli bir şekilde gerçekleştirmek,dolayısıyla halkımızın refah ve mutluluğu için çalışıyoruz"dedi.

Vergi dairesinde çalışanların çok ulvi bir görev icra ettiklerini kaydeden Belediye Başkanı Abdulkadir Çat sözlerini" Sizin topladığınız vergilerle bu ülkede yatırımlar yapılıyor.Şahsınızın nezdinde vergi dairesinde çalışan tüm personelimize şükranlarımızı sunuyorum. Vergi Haftası'nı içtenlikle kutlayarak, tüm kişi ve kuruluşlara sağlıklı ve bol kazançlı yıllar temenni ediyorum"diyerek tamamladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Seydişehir Vergi Dairesi Müdürlüğü'nden Belediye Başkanı Çat'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement