"Siren Ertan Çarmıklı" Trendlerini "Adamo" ile Buluşturuyor - Son Dakika
Güncel

"Siren Ertan Çarmıklı" Trendlerini "Adamo" ile Buluşturuyor

"Siren Ertan Çarmıklı" Trendlerini "Adamo" ile Buluşturuyor

Siren Ertan ev sahipliğinde gerçekleşecek "ADAMO by Siren Ertan" Koleksiyonu 25 Aralık Çarşamba günü Nişantaşı "ADAMO" mağazasında modaseverlerin beğenisine sunulacak!

21.12.2013 15:19

Koleksiyonlarında yansıttığı benzersiz tarzı ile sektörünün öncüleri arasında yer alan lüks giyim markası ADAMO, başarılı moda tasarımcısı Siren Ertan Çarmıklı ile özel bir koleksiyona imza atıyor. 21-23 Kasım tarihleri arasındaki İstanbul Deri Fuarı 2013 kapsamında gerçekleşen defilede ilk kez podyuma çıkan "ADAMO by Siren Ertan" koleksiyonu, ihtişamın eşsiz dokusunu yansıtan deri ve kürk ürünlerinden oluşuyor.

Ünlü moda tasarımcı Siren Ertan Çarmıklı, "ADAMO by SirenErtan" koleksiyonu için vazgeçemediği klasik çizgilerini günümüzün trendleri ile yeniden yorumluyor. Bu koleksiyonda başrolde olan asalet ve zarafet, ADAMO' nun mükemmel hammadde seçimleri ve yüksek işçiliği ile tekrardan hayat buluyor. Ana teması, şıklığın güçlü ayrıntısı siyah ve croco olan "ADAMO by Siren Ertan" koleksiyonu, derinin tüm renklerininin dahil olduğu tamamlayıcı versiyonu ile birlikte ADAMO Nişantaşi mağazasında yerini alıyor.

Etek, pantolon, büstiyer, elbise ve ikili parçalardan oluşan "ADAMO by Siren Ertan" koleksiyonu, şık ve kullanışlı tarzı ile şehirli güçlü kadınlar için vazgeçilmez olacak.

"ADAMO by Siren Ertan" koleksiyonu, Aralık ayından itibaren Nişantaşı "ADAMO" mağazasında satışa sunulacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Siren Ertan Çarmıklı' Trendlerini 'Adamo' ile Buluşturuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement