Tankut Dinç İçin Beşiktaş'ta Tören Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Tankut Dinç İçin Beşiktaş'ta Tören Yapıldı

Tankut Dinç İçin Beşiktaş\'ta Tören Yapıldı

Tankut Dinç için Beşiktaş'ta tören yapıldı Beşiktaş Kulübü'nün iki gün önce vefat eden eski genel sekreterlerinden merhum Tankut Dinç için kulüp binasında tören düzenlendi.

22.03.2015 15:14

Tankut Dinç için Beşiktaş'ta tören yapıldı

Beşiktaş Kulübü'nün iki gün önce vefat eden eski genel sekreterlerinden merhum Tankut Dinç için kulüp binasında tören düzenlendi.

Törene, kulüp başkanı Fikret Orman, genel sekreter Ahmet Ürkmezgil, divan kurulu üyeleri, eski yönetim kurulu üyelerinden Metin Keçeli ve Hasan Arat, siyah beyazlı takımın eski teknik direktörlerinden Rıza Çalımbay, Dinç'in ailesi, yakınları ve sevenleri katıldı.

Törende konuşan Orman, Tankut Dinç'in vefat ettiği mesajını aldığımda inanamadım. Bir isim benzerliğidir diye düşündüm. Vefat ettiğini öğrendiğim zaman çok üzüldüm. Tankut Dinç bir beyefendi ve gerçek Beşiktaşlı duruşuna sahip biriydi. Ailesine ve sevenlerine Allah'tan sabır diliyorum dedi.

Merhum Dinç'in cenazesi Karacaahmet Şakirin Camii'nde ikinci namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Karacaahmet mezarlığında toprağa verilecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tankut Dinç İçin Beşiktaş'ta Tören Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement