TEM Daire Başkanı Ünal Acar İstifa Etti - Son Dakika
Güncel

TEM Daire Başkanı Ünal Acar İstifa Etti

TEM Daire Başkanı Ünal Acar İstifa Etti

17 Aralık operasyonu sonrası Emniyet Genel Müdürlüğü Terörle Mücadele Müdürlüğü Daire Başkanlığına atanan Ünal Acar, görevinden ayrıldı.

17.02.2014 13:19  Güncelleme: 13:55

Yolsuzluk ve rüşvet iddiaları üzerine başlatılan 17 Aralık operasyonunun ardından yaşanan çok sayıda görev değişikliğinin ardından Emniyet'ten bu kez istifa haberi aldı.

KENDİ İSTEĞİYLE BIRAKTI

Operasyonun ardından Emniyet Genel Müdürlüğü Terörle Mücadele Müdürlüğü (TEM) Daire Başkanlığına atanan Ünal Acar, kendi isteğiyle görevinden ayrıldı.

DİLEKÇESİ İŞLEME KONULDU

Acar, operasyonun ardından görevden alınan Cihangir Çelik'in yerine atanmıştı. 14 Şubat'ta istifa dilekçesini sunan Acar'ın dilekçesi işleme konuldu.

TEPKİ İSTİFASI MI?

17 Aralık’ta başlayan operasyonunun ardından başta KOM ve TEM olmak üzere daire başkanlıklarında soruşturma başlatılmıştı. Müfettişler TEM ve KOM’da geriye dönük yapılan soruşturmalar, dinlemeyle teknik takip dosyalarını incelemeye almıştı. Soruşturma devam ederken Acar’ın istifa etmesi dikkat çekti. Acar'ın yer değişikliği ve görevden almalarla ilgili bildirilen isimlere tepki gösterdiği iddia edildi.

 

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel TEM Daire Başkanı Ünal Acar İstifa Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • Türkiye cumhuriyet halkı: Sonsuza kadar akparti 16 69 Yanıtla
  • Tarık: Onurlu insanlarında olduğunu görmek ne güzel bu ülkede..17 Aralıktan beri türkiyenin yüzde 50 sinin onursuz olduğunu tespit etmiştik..Arada haysiyet onur gurur gibi kavramları hatırlayanlar çıkıyormuş demekki 54 12 Yanıtla
  • cemil44: bir yerden talimad gelmiştir 19 42 Yanıtla
  • YANDAŞ: ONURLU BİRİSİNDEN BEKLENEN DE BUDUR.... MAKAMLARIN GEÇİCİ OLDUĞU, ESAS OLANIN ŞEREF, HAYSİYET VE ONUR OLDUĞU MAALESEF UNUTULMUŞ DURUMDA... O MAKAMLAR KİMSEYE KALMADI. KALMAYACAKTIR DA. HÜKÜMETE DESTEK VEREN HERKES 17 ARALIKTAN SONRA RESMEN HIRSIZDIR. 47 3 Yanıtla
  • AYAR: BU TEM OLAN YAPININ KOMPILE DEYISMESI LAZIM,ORDA GOREV YAPAN POLISLERIN YUZDE 90NI FETONUN ADAMLARI,YILLARCA BINLERCE INSANI SUCSUZ YERE KENDI TEKELINDEKI YARGIYLA BERABER INSANLARIN OCAKLARINI SONDURDULER,1000 LER INSANIN HIC BIR SEYLE ALAKASI OLMADIGI HALDE YILDIRMA SINDIRME POLITIKASIYLA INSANLARI YOK ETMEYE CALSITILAR. 6 29 Yanıtla
  • ÇAPULCU: HOCALAR ABİLER ABLALAR LÜTFEN BU OYUNA BİR SON VERİN ARTIK ÜLKE ZARA GÖRECEK 5 24 Yanıtla
  • komando: helal sana 11 0 Yanıtla
  • ayse: büyük ıhtımalle akp lı hırsız yakaladı görevıne son verıldı.yada 1 ay ıcınde 4 kez tayın yedı. 9 0 Yanıtla

Advertisement