Teröre Karşı Eller Semaya Kalkıyor" Etkinliği - Son Dakika
Güncel

Teröre Karşı Eller Semaya Kalkıyor" Etkinliği

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Caminin dışarıdan görüntüsü Camiye giren vatandaşlar Cami içinden görüntü Hocanın sohbeti ve duası Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Erdal Tamrak'ın açıklaması "Teröre Karşı Eller Semaya Kalkıyor" etkinliği "Teröre Karşı Eller Semaya Kalkıyor" etkinliği Alanya ilçesinde gerçekleşti.

25.03.2016 17:41

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Caminin dışarıdan görüntüsü

Camiye giren vatandaşlar

Cami içinden görüntü

Hocanın sohbeti ve duası

Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Erdal Tamrak'ın açıklaması "Teröre Karşı Eller Semaya Kalkıyor" etkinliği

"Teröre Karşı Eller Semaya Kalkıyor" etkinliği Alanya ilçesinde gerçekleşti.

Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü ve Alanya Müftülüğü tarafından gerçekleşen etkinlik Alış Camisi'nde Cuma Namazı'na müteakip başlayan etkinlik, Cezaevi Vaizi Abdurrahman İşbakar tarafından yapılan "Vatan Sevgisi ve Şehitlik Mertebesi" konulu sohbet ve duanın ardından sona erdi.

Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Erdal Tamrak gazetecilere yaptığı açıklamada "Teröre Karşı Eller Semaya Kalkıyor" etkinliğinin 81 ilde Cuma namazı sonrası yapıldığını söyledi.

Etkinliğin amacının teröre dikkat çekmek olduğunu ifade eden Tamrak, "Teröre karşı hayatlarını kaybetmiş şehitleri yad ettik ve şehitlerin ruhlarına Fatiha okuduk. Cuma namazında bir araya gelen gençlerimize birlik, beraberlik ve dirlik mesajı vermek istedik." dedi.

Teröre Karşı Eller Semaya Kalkıyor" Etkinliği
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Teröre Karşı Eller Semaya Kalkıyor' Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement