Tgb, Atatürk'ü Ölümünün 74. Yılında Andı - Son Dakika
Güncel

Tgb, Atatürk'ü Ölümünün 74. Yılında Andı

Tgb, Atatürk\'ü Ölümünün 74. Yılında Andı

Türkiye Gençlik Birliği, (TGB) Zonguldak'ta Atatürk'ü anma yürüyüşü düzenledi.

10.11.2012 15:58

Türkiye Gençlik Birliği, (TGB) Zonguldak'ta Atatürk'ü anma yürüyüşü düzenledi. Yürüyüşe katılan 75 yaşındaki Ayşe Akbaş, duygu dolu anlar yaşadı.

TGB, Atatürk'ü ölümünün 74. yılında anmak için yürüyüş düzenledi. Sloganlar atarak Madenci Anıtı önünden Zonguldak Valiliği önündeki Şehitler Anıtı'na yürüyen grup adına basın açıklaması yapan TGB İl Sekreteri Murat Koçyiğit, "Bugün 10 Kasım, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 74. yıl önce bedenen aramızdan ayrılışının yıl dönümü. Onu saygıyla anıyoruz. Bu topraklarda Mustafa Kemaller ölmez. Biz gençlere düşen görev işte bu ahval ve şerait içinde dahi Türk istiklal ve Cumhuriyeti'ni kurtarmaktır. Bugünü anma değil, mücadele günü olarak ilan ediyoruz. Türk Gençlik Birliği olarak halkımıza açık çağrımız şudur; 10 Kasım anma değil mücadele günüdür. Zonguldak TGB Şubesi olarak Büyük Önderi saygıyla, minnetle anıyor ve yeniden cumhuriyet devrimini gerçekleştirene kadar mücadeleyi sürdüreceğimizi beyan ediyoruz" dedi.

Yürüyüşe katılan 75 yaşındaki Ayşe Akbaş duygu dolu anlar yaşarken, alana gelerek gençlerin arasında dolaşan sokak köpeği ise ilginç görüntüler oluşturdu. Grup Zonguldak Valiliği önünde saygı duruşunda bulunarak, daha sonra Atatürk Anıtı'na karanfil bıraktı. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tgb, Atatürk'ü Ölümünün 74. Yılında Andı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement