The North Face'ten Kışa Merhaba Etkinliği - Son Dakika
Güncel

The North Face'ten Kışa Merhaba Etkinliği

The North Face\'ten Kışa Merhaba Etkinliği

Sunduğu teknolojik özelliklerle konfor ve modernliği harmanlayarak doğa sporları tutkunlarının vazgeçilmez giyim markası olan The North Face, kış mevsimini eğlenceli bir etkinlikle karşılıyor.

29.11.2013 15:24

Sunduğu teknolojik özelliklerle konfor ve modernliği harmanlayarak doğa sporları tutkunlarının vazgeçilmez giyim markası olan The North Face, kış mevsimini eğlenceli bir etkinlikle karşılıyor. 29-30-31 Kasım tarihlerinde The North Face mağazasının bulunduğu Brandium AVM'de gerçekleşecek olan etkinlik kış mevsimiyle aradaki buzlarnızı eritecek!

Sonbaharın geride kaldığı şu günlerde The North Face kışı, mevsime yakışır bir buz etkinliğiyle karşılıyor. Kasım ayının son 3 gününde, The North Face mağazasının bulunduğu Brandium AVM'de gerçekleşecek olan özel buz kırma etkinliğiyle ziyaretçiler, dayanıklı The North Face ürünlerinin içinde yer aldığı buz kütlelerini kırmaya çalışacaklar. Buzları kırarak ürünlere ulaşabilen ve dışarı çıkaran yarışmacıların The North Face'in buz içindeki çok özel ürünlerine sahip olabileceği etkinlikte kıyasıya rekabet ve eğlenceli anlar yaşanacak.
Buza ve soğuğa karşı dayanıklılık deyince akla ilk gelen marka olan The North Face'in 2013 Kış Koleksiyonu, soğuğun ve rüzgârın tüm etkilerini geride bırakarak kışın tüm güzelliklerini keşfetmek isteyenlerin göz atması gereken bir koleksiyon.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel The North Face'ten Kışa Merhaba Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement