Trabzon'da Silah Ruhsatı Bağışlarıyla Ambulans Alındı - Son Dakika
Güncel

Trabzon'da Silah Ruhsatı Bağışlarıyla Ambulans Alındı

Trabzon\'da Silah Ruhsatı Bağışlarıyla Ambulans Alındı

Trabzon'da silah ruhsatlarından toplanan bağış paralarıyla satın alınan tam donanımlı ambulans, düzenlenen törenle KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'ne teslim edildi.

29.08.2012 16:16  Güncelleme: 16:13

Trabzon'da silah ruhsatlarından toplanan bağış paralarıyla satın alınan tam donanımlı ambulans, düzenlenen törenle Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'ne teslim edildi.

Silah ruhsatlarından alınan bağış paralarıyla daha önce bir anaokulu inşa ettiren, bir diğerinin de temelini atan Trabzon Valiliği, bu kez de sağlık konusunda başarılı çalışmalara imza atan KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi için tam donanımlı bir ambulans satın aldı.

Ambulansın teslimi için düzenlenen törene Trabzon Valisi Recep Kızılcık, KTÜ Rektörü Prof. Dr. Süleyman Baykal ve Farabi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Tevfik Özlü katıldı. Törende kısa bir konuşma yapan Vali Kızılcık, vatandaş odaklı hizmet anlayışı içerisinde çalıştıklarını dile getirdi, sağlık konusunun da ülkenin en önemli ve öncelikli hizmet alanlarından biri olduğunu kaydetti. Vali Kızılcık, daha sonra da ambulansın anahtarını Rektör Prof. Dr. Süleyman Baykal'a verdi. - Trabzon

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Trabzon'da Silah Ruhsatı Bağışlarıyla Ambulans Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement