Trabzonspor'da Henrique'ye Bombacı Eli - Son Dakika
Güncel

Trabzonspor'da Henrique'ye Bombacı Eli

Trabzonspor\'da Henrique\'ye Bombacı Eli

Bu sezon 20 gol atarken 12 asist yapan Brezilyalı Paulo Henrique, Trabzonspor'da futbol oynadığı dönemde "bombacı" lakabıyla tanınan teknik sorumlu Hami Mandıralı'nın göreve getirilmesiyle birlikte çıkışa geçti.

28.04.2014 12:44

Bu sezon 20 gol atarken 12 asist yapan Brezilyalı Paulo Henrique, Trabzonspor'da futbol oynadığı dönemde "bombacı" lakabıyla tanınan teknik sorumlu Hami Mandıralı'nın göreve getirilmesiyle birlikte çıkışa geçti.

KARİYER REKORUNA 2 GOL KALDI

Trabzonspor tarihinin en golcü ismi olan Hami Mandıralı, takımın başına geçtikten sonra Henrique fırsat bulmaya başladı. Bu sene 8'i UEFA Avrupa Ligi'nde olmak üzere toplamda 20 gol atan Brezilyalı Henrique, Mandıralı döneminde performansı ile göz doldurdu.

2010-2011 sezonunda Belçika'nın Westerlo takımında oynarken 22 gol atarak kendi kariyer rekorunu kıran Henrique, ligde kalan haftalarda en az 3 gol daha atarak önce bu rakamı yakalamak, sonra da geçmek istediğini belirtiyor.

TRABZONSPOR'UN EN GOLCÜ İSMİYDİ

Trabzonspor'un tarihinde 273 golle en fazla fileleri havalandıran futbolcusu olurken attığı gollerin birçoğunu frikikten attığı için, 'bombacı' lakabını alan Hami Mandıralı'nın antrenmanlarda Henrique ile özel olarak ilgilendiği gözleniyor.

Hami Mandıralı, sürekli olarak Henrique'ye kendisine güvenmesi gerektiğini anlatıyor, "Gücün ve tekniğin var. Bunları kullanmaktan çekinme. Ekip olarak sana güveniyoruz. Bu takıma verecek çok şeyin var" diyor. Hami Mandıralı, Brezilyalı Henrique'yi, "Geleceği olan çok kaliteli bir futbolcu. Kesinlikle bu takımın bünyesinde olması ve uzun yıllar hizmet etmesi gereken bir isim" diyerek övüyor.

TRABZONSPOR'UN FUTBOLCU FABRİKASI KÜME DÜŞTÜ

Geçtiğimiz sezon PTT 1'inci Lig'de çok başarılı bir sezon geçirip kurallar gereği Spor Toto Süper Lig'e çıkmasına izin verilmeyen, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise Fenerbahçe ve Galatasaray gibi 2 büyük takımı mağlup etmeyi başaran 1461 Trabzon, bu sezon sergilenen başarısız performansın ardından Spor Toto 2'nci Lig'e düştü.

Trabzonspor'un pilot takımı olarak kurulduğu günden itibaren bordo mavili kulübe Mustafa Yumlu, Yusuf Erdoğan, Fatih Öztürk, Abdülkadir Özdemir, Gökhan Alsan, Caner Osmanpaşa, Mustafa Akbaş ve Kadir Keleş gibi genç yetenekleri kazandıran 1461 Trabzon'un küme düşüşü bordo mavili camiada büyük üzüntü yarattı. - Trabzon

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Trabzonspor'da Henrique'ye Bombacı Eli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement