Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 171. Yılı - Şehit Polisler İçin Anma Programı Düzenlendi - Son Dakika
Güncel

Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 171. Yılı - Şehit Polisler İçin Anma Programı Düzenlendi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Şehitlikteki törenden görüntü Şehit annelerinden görüntü Şehit mezarlarına karanfil bırakılması Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 171. yılı Sivas'ta şehit polisler için anma programı düzenlendi Türk Polis Teşkilatının 171. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Sivas'taki Polis Şehitliği'nde anma programı düzenlendi.

07.04.2016 22:55

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Şehitlikteki törenden görüntü

Şehit annelerinden görüntü

Şehit mezarlarına karanfil bırakılması Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 171. yılı

Sivas'ta şehit polisler için anma programı düzenlendi

Türk Polis Teşkilatının 171. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Sivas'taki Polis Şehitliği'nde anma programı düzenlendi.

Emniyet mensupları ve şehit ailelerinin katıldığı programda şehitlerin mezarlarına karanfil bırakılarak dua edildi. Bu sırada şehit anneleri gözyaşlarına hakim olamadı.

Şırnak'ın Cizre ilçesinde PKK'lı teröristlere yönelik operasyonda şehit düşen özel harekat polisi Osman Yurt'un annesi Huriye Yurt, Sivas Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şubesinde görevliyken geçici görevle Diyarbakır'a giden ve burada içerisinde bulunduğu araca mayınlı saldırı düzenlenmesi sonucu yaralanan polis memuru Mehmet Ur'a sarılarak bir süre gözyaşı döktü.

Ur, şehit Yurt ile devre arkadaşı olduğunu belirterek, annesi Huriye Yurt'un elini öptü. Anne Yurt da "Allah sizlere sağlık versin. 3 tane yavrusu var, Allah onun yolundan götürsün." dedi.

Şehit polis memuru Abdullah Kılıç'ın annesi Şemsi Kılıç da tekerlekli sandalyeyle katıldığı törende karanfil bıraktığı oğlunun mezarı başında duygu dolu anlar yaşadı.

Törene Sivas Emniyet Müdürü Turgay Çalışkan, Şehit Aileleri ve Gazileri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Hızal ve polisler katıldı.

Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 171. Yılı - Şehit Polisler İçin Anma Programı Düzenlendi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 171. Yılı - Şehit Polisler İçin Anma Programı Düzenlendi - Son Dakika


Advertisement