Turkcell Tv Plus Samsun'da Tanıtıldı - Son Dakika
Güncel

Turkcell Tv Plus Samsun'da Tanıtıldı

Turkcell Tv Plus Samsun\'da Tanıtıldı

Samsun'a gelen Turkcell Superonline Bireysel Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ceyhun Özata, geleceğin TV platformu olarak nitelendirilen Turkcell TV Plus'ı tanıttı.

10.02.2015 15:20

Samsun'a gelen Turkcell Superonline Bireysel Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ceyhun Özata, geleceğin TV platformu olarak nitelendirilen Turkcell TV Plus'ı tanıttı.

Samsun Anemon Otel'de basın mensupları ile bir araya gelen Turkcell Superonline Bireysel Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ceyhun Özata, Turkcell Superonline'ın yeni çalışması olan 'Turkcell TV Plas'ın tanıtımını gerçekleştirdi. Toplantıda Samsun'a yapılan yatırımlar hakkında da bilgi veren Özata, 2011 yılından bu yana Samsun'a gerçekleştirilen çalışmalar neticesinde 1000 Mbps hızında internet hizmetinin 50 bine yakın ev ve işyerinin kapısına kadar ulaştırdığını belirtti. Şehri 515 kilometre fiber ağ ile donattıklarını ifade eden Turkcell Superonline Bireysel Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ceyhun Özata, Turkcell TV Plus hakkında da şunları söyledi:

"Turkcell TV Plus kutusu kısa zamanda 75 bin evde yerini aldı. Turkcell sinerjisiyle geliştirdiğimiz kişisel televizyon platformu Turkcell TV Plus'ın en önemli özelliği, üstün teknolojisiyle geleceğin televizyon izleme deneyimini bugüne taşıması. Turkcell'in güçlü 3G ve Turkcell Superonline'ın fiber altyapısı üzerinden hizmet veren platform sayesinde akıllı telefon, tablet ve bilgisayarların yanı sıra TV Plus kutusu ile evlerdeki yerini alıyor. Herhangi bir kanalı 12 saat geriye alma olanağı sunan TV Plus, ayrıca istenilen programı buluta kayıt etme özelliğiyle fark yaratıyor ve gerçek çoklu ekran deneyimi ile televizyon keyfi zaman ve mekana bağımlı olmaktan tamamen kurtuluyor. Bu sayede evde izlemeye başladığınız bir filmi, kaldığınız yerden akıllı telefonunuzdan izlemeye devam edebiliyorsunuz." - Samsun

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Turkcell Tv Plus Samsun'da Tanıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement