Uni Baby Reklam Filmi ile Doğallığı Vurguluyor - Son Dakika
Güncel

Uni Baby Reklam Filmi ile Doğallığı Vurguluyor

Uni Baby Reklam Filmi ile Doğallığı Vurguluyor

Uni Baby, 3 anneye ve annelerin kendi bebeklerine yer verdiği yeni reklam filminde 'saflığı ve doğallığı' vurguluyor.

22.03.2014 14:38  Güncelleme: 14:44

Yenidoğan bebekler kadar saf ve doğal ürünler üreten Uni Baby, 3 anneye ve annelerin kendi bebeklerine yer verdiği yeni reklam filminde 'saflığı ve doğallığı' vurguluyor.

Bebek bakımı konusunda anneleri anlayan ve onların yanında olan bebek bakım ürünleri markası Uni Baby'nin yeni reklam filmi yayına girdi. Annelere, bebekleri için seçecekleri ürünlerde saflığın ve doğallığın önemini vurgulayan filmin senaryosu, Propaganda İstanbul reklam ajansı tarafından hazırlandı.

Ürünleri kadar reklam filminin de doğal olmasını isteyen marka, reklam filminde 3 anneye ve gerçek hayatta sahip oldukları 3 bebeğine yer verdi. Tüketicilerle doğal, samimi ve sıcak bir iletişim kurmayı hedefleyen Uni Baby, çekimlerinde ve senaryosunda abartıdan uzak durdu. Annelerin bebeklerine olan gerçek duygularını ortaya çıkaran reklam filmi, anne ve bebek arasında yaşanan en duygusal anları yansıtıyor.

Yenidoğan bebeklerin hassas ciltlerine özel saf su ve doğal pamuktan üretilen Yenidoğan ıslak pamuk mendilin 30 sn'lik reklam filmi için televizyon ve internet kanalları seçildi.

Bebeğinizi Sizin Kadar Düşünen Marka Uni Baby
Yenidoğan bebeklerin cilt temizliğinde uzmanlar tarafından önerilen saf su ve pamuk, Uni Baby yenidoğan ıslak pamuk mendillerinde bir araya geliyor. Saf su ve doğal pamuktan üretilen Uni Baby Yenidoğan Islak Pamuk Mendilleri ilk günden itibaren güvenle kullanıyor.

Reklam Ajansı: Propaganda İstanbul
Reklam veren: Eczacıbaşı Hijyen Ürünleri
Ürün: Uni Baby
Yaratıcı Ekip: Pınar Kurt, Mustafa Küçükkalıpçı
Müşteri İlişkileri Direktörü: Elçin Duraklar
Ajans Yapımcısı: Can Taşkın
Yapım Şirketi: Interfilm İstanbul
Yönetmen: Hande Türkel
Kullanılan Mecralar: TV, Internet

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Uni Baby Reklam Filmi ile Doğallığı Vurguluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement