Üniversitelinin Unutkanlığı Korkuttu - Son Dakika
Güncel

Üniversitelinin Unutkanlığı Korkuttu

Üniversitelinin Unutkanlığı Korkuttu

Aydın'ın Nazilli İlçesi'nde okuyan bir üniversite öğrencisi, spordan dönerken dinlenmek için bir süre vakit geçirdiği belediye meydanındaki bankta çantasını unutunca, vatandaşlar bomba sanıp tedirgin oldu.

11.03.2016 13:17

Aydın'ın Nazilli İlçesi'nde okuyan bir üniversite öğrencisi, spordan dönerken dinlenmek için bir süre vakit geçirdiği belediye meydanındaki bankta çantasını unutunca, vatandaşlar bomba sanıp tedirgin oldu. Polisin kontrol ettiği çantada bomba olmadığı belirlendi. Kimliği belirlenen öğrenciye ulaşan polis, çantayı teslim etti.

Nazilli Belediye Meydanı'ndaki bankta dün saat 19.00'da sahipsiz bir çanta gören vatandaşlar, bomba olabileceği şüphesiyle tedirgin olup polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, kontrol ettiği çantada herhangi bir olumsuzluğun olmadığını belirledi. Çantadan şort, tozluk ve havlu çıktı. Çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarının yardımıyla çantayı bırakanın, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Çevre Ekonomisi öğrencisi Ahmet Fırat Hizmetçi olduğu belirlendi. Kimliği belirlenen öğrenciye ulaşan polis, çantayı teslim etti. Vatandaşlar, çantada bomba olmadığını öğrenince rahat bir nefes aldı.

- Aydın

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Üniversitelinin Unutkanlığı Korkuttu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement