Üniversiteye Giremeyene Alternatif Kariyer Fırsatları - Son Dakika
Güncel

Üniversiteye Giremeyene Alternatif Kariyer Fırsatları

Üniversiteye Giremeyene Alternatif Kariyer Fırsatları

Akademi İstanbul, Gençlere Yönelik Olarak Tam Zamanlı Ve Yarı Zamanlı Eğitim Programları Sunuyor.

13.07.2010 14:30  Güncelleme: 15:06

Milyonlarca kişinin yarıştığı üniversite maratonunda bu yıl da yüz binlerce genç ne yazık ki üniversite kapısından dönmek ve hayalini kurdukları kariyerden vazgeçmek zorunda kalacaklar.

Akademi İstanbul'un İletişim ve Sanat olarak iki ana başlık altında topladığı tam zamanlı programların süresi bir ila iki yıl arasında değişiyor. İletişim bölümleri olan Halkla İlişkiler, Gazetecilik ve Reklamcılık bir yıllık eğitim sonunda mezunlarını sektörün hizmetine sunarken Sinema-Televizyon, Moda Tasarım ve İç Mimarlık bölümlerine kaydolan öğrenciler ise iki yıllık bir eğitim alıyor.

Akademi İstanbul'un gençlere hayallerini gerçekleştirebilmeleri için ikinci bir fırsat sunduklarını söyleyen Akademi İstanbul Yönetim Kurulu Üyesi Artun Balcıoğlu gençlere sundukları fırsatı "Akademi İstanbul'un tam zamanlı programları öğrencilerin piyasadaki insan kaynağı ihtiyaçları doğrultusunda yetişmesini sağlıyor. Her biri konularında çok önemli akademik kariyere sahip bölüm başkanlarımız ve eğitmenlerimiz sayesinde Akademi İstanbul'un tam zamanlı programlarından mezun olan öğrencilerimiz alanlarında öncü firmalarda iş bulmakta hiç zorlanmıyorlar. Mesela geçtiğimiz yıl mezun olan bir öğrencimiz bugün İtalya'da Dolce Gabbana'nın tasarım ekibinde çalışıyor. Tiyatro bölümünden mezun pek çok öğrencimiz de reyting rekorları kıran dizilerde başrol ve diğer önemli rollerde görev alıyor" sözleri ile açıkladı.

Akademi İstanbul'un tam zamanlı sertifika programları Ekim-Haziran ayları arasında Moda Tasarım, Sinema –Televizyon, İç Mimarlık, Halkla İlişkiler, Reklamcılık haftada 4 gün ve ortalama 1280 saatten oluşuyor. Katılımcılar, ön lisans programı düzeyinde fakat tamamen işe ve pratik bilgiye odaklı eğitimin sonunda piyasanın ihtiyaçlarına tam olarak cevap verecek donanıma sahip oluyor. İstanbul Taksim'de bulunan Akademi İstanbul, İstanbul dışından tam zamanlı programlara katılmak isteyenlerin konaklamaları konusunda da yardımcı oluyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Üniversiteye Giremeyene Alternatif Kariyer Fırsatları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement