Ünlü Astrolog Zeynep Turan Lidyana.com'da! - Son Dakika
Güncel

Ünlü Astrolog Zeynep Turan Lidyana.com'da!

Ünlü Astrolog Zeynep Turan Lidyana.com\'da!

Zeynep Turan, her burca ayrı bir yorum yaparken; yanınızda taşıyacağınız uğurlu sayı, renk ve taşınız ile enerjinizi doğru kontrol edebileceğinizi söylüyor.

04.11.2013 17:01  Güncelleme: 09:51

Her burcun kendine ait özelliği, rengi ve taşı olduğunu söyleyen Zeynep Turan, her burca ayrı bir yorum yaparken; yanınızda taşıyacağınız uğurlu sayı, renk ve taşınız ile enerjinizi doğru kontrol edebileceğinizi söylüyor.

Koç

Evrendeki her şeyi öğrenmek, dokunmak ve yaşamak için varsınızdır. Kendi işaretinizi üzerinizde taşırsanız sabırsız ruh haliniz dengelenecektir.

Totem: Haksızlığa gelemiyorsunuz, taşınızı taktığınız sürece iletişimde kazanan siz olacaksınız.

Boğa

Gözlemci ve inatçı yapınız işaretinizde de kafa bölgesini temsil eder. Düşüncelerinizin berraklaşması için özellikle burcunuzun işaretini bileğinize takmalısınız.

Totem: İlişkilerdeki şansızlığınızın üstesinden geldiğinizi göreceksin. Taşınız doğru insanı bulmaya yardımcı olacak.

İkizler

İşaretiniz dünyayı baştan aşağı her yönüyle görmeyi temsil eder. Özellikle bir evin iki temel direği olduğunu vurgular ve uzun soluklu birlikteliği olan İkizler için ruh eşini tamamlamak anlamına gelir.

Totem: Zihninizi serbest bırakacak, korkularınızdan kurtulacaksınız.

Yengeç

Gece ve gündüzü aynı enerjiyle kullanan, çok yoğun düşünen Yengeç burcu, işaretinizi özellikle boyun bölgenizde taşırsanız uykunuzun ve düşüncelerinizin berraklaşmasına yardımcı olur.

Totem: Dünyaya karşı savunma yapmanıza gerek kalmayacak, sevildiğinizi hissedeceksiniz.

Aslan

Özgürlüğü ve bağımsızlığı ifade eden işaretiniz aslında lojistik zekânızın size yapılanları unutmadığını da temsil ediyor. Burcunuzun işaretini parmağınızda taşımanız geçmişle olan esaretinizden kurtulmanıza yardımcı olacaktır.

Totem: Evrendeki sevgiyi üstünüze çekecek, kendinizi ikna etmek için zorlanmayacaksın.

Başak

Kadersel olaylardan; kazalar, aile, küskünlükler vb. kurtulmak için tüm Başakların, işaretlerini özellikle vücudunun sağ bölgesine takmasını öneririz.

Totem: Kaygılarınızdan kurtulacaksınız.

Terazi

Sonsuz duyguyu ve aşkı temsil eden işaretiniz kendi içinizde aradığınız dengeyi sağlarken aşkta sürekliliği de getirecektir. Özellikle işaretiniz duyu organlarınıza yakın olmasını tavsiye ederiz.

Totem: İniş çıkışlarınızı dengeleyeceksiniz.

Akrep

Çok çabuk dikkat çeken, dış etkenlerden etkilenen duyarlı bir psikolojiye sahip olduğunuzu vurguluyor işaretiniz. Takınız, hislerinizi ve içgüdülerinizi berraklaştıracak.

Totem: Bu kolyeyi üzerinizde taşımak aşkı daha derin hissetmenizi sağlayacak.

Yay

Şansına devamlı güvenen, konuşmaktan ve kendini ifade ederken yer, mekan zaman kavramını es geçen Yay burcuna, temsil ettiği işaret hedeflerine ulaşmasının pratik çözümlerini öğretiyor.

Totem: Üzerinizde taşıdığınız takılar aceleci tavrınızı dengelerken, aşkta sakinlik verecek.

Oğlak

Liderliği, disiplini, aileyi ve sahip olmayı temsil eden işaretiniz çok iyi ve çok kötü arasında kalmanızı koruyacaktır. Özellikle mücadelesiz hiçbir şey elde edemediğinizi düşünüyorsanız burcunuzun işaretini taşımanızı öneririz.

Totem: İşaretinizi taşırsanız, insanların saygınlığını ve liderliğini kazanacaksınız.

Kova

Ruhunuz sanatın ve metafiziğin temsilcisidir. Sizi soyutta ve somutta destekleyen gerçek aşkı arıyorsanız burç işaretinizi üstünüzde taşımalısınız.

Totem: Doğru seçimlerle paralel düzene sahip olacaksınız.

Balık

Korkularınıza, kaybetmeyle ilgili olan mücadelenizi düzenleyecek olan işaretiniz mesafeli görünüşünüzü dengeleyecektir. Dünya da sizi sahiplenecek gerçek aşkı bulmanıza yardımcı olacaktır.

Totem: Şüphelerinizden ve geçmişe olan bağımlılıklarınızdan kurtulacaksınız.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ünlü Astrolog Zeynep Turan Lidyana.com'da! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement