Unutulmaz Boksörler Unutulmadı - Son Dakika
Güncel

Unutulmaz Boksörler Unutulmadı

Unutulmaz Boksörler Unutulmadı

Kocaeli'nin unutulmaz boksörleri anısına düzenlenen şampiyonada Kağıtsporlu Boksörler, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda kupayı kazandı.

24.04.2013 12:25

Kocaeli Boks sporuna uzun yıllar hizmet eden ve trafik kazası sonucu hayatlarını kaybeden iki spor adamından Yusuf Acar ve Erim Denizer'in anısına, bu yıl ikincisi düzenlenen boks turnuvasına ilgi hayli yoğun oldu. Kocaeli sporuna ve Kocaeli Boksunun gelişmesi için büyük çabalar harcayan ve daha sonra trafik kazaları sonucu hayatını kaybeden Kocaeli'nin unutulmaz iki spor adamı Yusuf Acar ve Erim Denizer anısına geçtiğimiz yıl ilki yapılan Yusuf Acar ve Erim Denizer Boks turnuvasının bu yıl ikincisi Atatürk spor salonunda yapıldı.

68 BOKSÖR YARIŞTI

Kocaeli'nin dışında Sakarya, Bursa ve Yalova illerinden boksörlerin katılacağı turnuva 35 sıklette yapıldı. Turnuvanın düzenlemesinde emeği geçen Kocaeli Boks İl Temsilcisi Ercan Kandemir, Boks İl Temsilcisi yardımcısı Cihan Başaran ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Boks antrenörü Ali Çelikiz turnuvaya katılan boksörlerle yakından ilgilendi. Turnuvayı Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintımar ile birlikte eski Milli boksörler yakından takip etti. Minikler ve Üst minikler olarak iki farklı kategoride toplam 68 sporcunun mücadele ettiği müsabakalar sonunda dereceye girenlere boksörlere madalyaları verildi.

KAĞITSPOR YİNE BİRİNCİ OLDU

Geçtiğimiz yıl ilki düzenlenen turnuvada olduğu gibi bu yılda turnuvada 23 sıklette birincilik kazanan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü birinci, 5 sıklette birincilik kazanan Bursa ikinci, 3 sıklette birincilik kazanan Sakarya boks takımları ise üçüncü oldu. Turnuva sonunda dereceye giren takımlara kupaları verildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Unutulmaz Boksörler Unutulmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement