Uydu Yayınları Gaziantep'i Daha İyi Tanıtıyor - Son Dakika
Güncel

Uydu Yayınları Gaziantep'i Daha İyi Tanıtıyor

Uydu Yayınları Gaziantep\'i Daha İyi Tanıtıyor

Dr. Asım Güzelbey, uydudan yayın yapan televizyonların Gaziantep'i daha çok tanıttığını söyledi.

28.08.2012 08:41

Kısa bir süre önce uydu yayınına geçen Kanal 5 TV'yi ziyaret eden Güzelbey, burada Yönetim Kurulu Başkanı ve Sahibi Hayri Ünal'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kanal 5 TV'nin geçmişinin 18 yıla dayandığını ve Gaziantep adına birçok önemli programlara imza attığını ifade eden Güzelbey, "Gaziantep'in nüfusu kadar Gaziantep'in dışında yaşayan Gaziantepliler var. Bu insanlar memleketleri ile ilgili haberleri ve olayları duymak, görmek istiyorlar. İşte burada uydudan yayın yapan televizyonlar devreye giriyor. Kanal 5'inde uyduya girmesini şehrimiz adına bir kazan olduğunu düşünüyorum." dedi.

Gaziantep'teki terör saldırısına da değinen Güzelbey, Gazianteplilerin yıllardır birlik ve beraberlik içinde yaşayan bir topluluk olduğunu belirterek, "Gazianteplilerin bu birlik ve beraberliğini kimsenin bozamayacağını yaptığımız faaliyetler ve toplantılarla gösterdik. Biz birbirimize kenetlendik ve yolumuza devam ediyoruz. Ben faillerin en kısa zamanda yakalanıp adalete teslim edileceğini ümit ediyorum." şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Uydu Yayınları Gaziantep'i Daha İyi Tanıtıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement