Seydişehir'de Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Başladı - Son Dakika
Güncel

Seydişehir'de Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Başladı

Seydişehir\'de Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Başladı

Konya Seydişehir Belediyesi ile Seydişehir Ticaret Odası işbirliği ile gerçekleştirilen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi başladı.

21.11.2013 14:40

Seydişehir Belediyesi'nin Mevlana Kalkınma Ajansı tarafından kabul gören projesiyle MEVKA ve KOSGEB ile yapılan protokol çerçevesinde ve Seydişehir Belediyesi ile Seydişehir Ticaret Odası işbirliği ile gerçekleştirilen "Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi" başladı.

"Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi" ile girişimcilik kültürünü yaygınlaştırmak ve girişimcileri iş planı kavramı ile tanıştırarak başarılı işletmelerin kurulması hedefleniyor. Eğitim sonunda girişimci adaylarının kendi iş fikirlerine yönelik iş planlarını hazırlayabilecek bilgi ve deneyimi kazanmaları bu sayede,Seydişehir Yerel Dinamiklerinin ortaya konması, üretiminin, markalaşmasının sağlanması da amaçlanıyor.

Seydişehir Belediyesi ve Seydişehir Ticaret Odası işbirliği içinde gerçekleştirilen "Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi" Seydişehir Belediye binasında veriliyor.18 Kasım'da başlayan ve 10 gün sürecek 70 saatlik eğitim 28 Kasım 2013 Perşembe günü sona erecek. Eğitim sonunda girişimci adayları kurmak istedikleri işle ilgili olarak hazırlayacakları iş planı için proje hazırlayacaklar.Katılımcılara KOSGEB'den 27 bin TL'ye varan hibe, 70 bin TL'ye varan faizsiz kredi imkanı sunulacak.

Eğitimin başlaması dolayısı ile girişimci adaylarına başarılar dileyen Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat iş kurmak isteyen girişimci adaylarının günümüzün zorlayıcı ekonomik koşullarında kuracakları işletmelerde başarılı olmalarını sağlamayı amaçladıklarını belirterek burada yaptığı açıklamada şunları söyledi:" Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi ile birlikte inanıyoruz ki kendi nafakanızı, harcamalarınızı temin edebilecek iyi bir iş sahibi olursunuz.Bu anlamda KOSGEB ve MEVKA tarafından verilen destek son derece önemli. Bunun fırsata dönüştürülmesi sizlerden geçiyor.Buradaki eğitimi başarıyla tamamalayarak kendi işletmelerinizi kuracağınıza yürekten inanıyoruz. Temennimiz arzu ettiğiniz hedeflerin gerçekleşmesi ve ila nihayet huzurlu ve mutlu bir yaşam sürmeniz. Alacağınız bu eğitimin hayırlı uğurlu olmasını, yaşamınızda yeni ve güzel başlangıçlara vesile olmasını diliyorum"
Seydişehir Ticaret Odası Başkanı Cemal Küçük de girişimci adaylarına alacakları eğitimde ve kuracakları işletmelerde başarılar diledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Seydişehir'de Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement