Uzun, Yaşar Cimilli Cami Cemaatiyle Bir Araya Geldi - Son Dakika
Güncel

Uzun, Yaşar Cimilli Cami Cemaatiyle Bir Araya Geldi

Uzun, Yaşar Cimilli Cami Cemaatiyle Bir Araya Geldi

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, her hafta gerçekleştirdiği Camii ziyaretlerine devam ediyor.

02.11.2012 16:56

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, bu hafta İhlas 2. Kısım'da yer alan Yaşar Cimilli Camii Cemaati ile cami bahçesinde bir araya geldi. Bölgeye yapılan hizmetleri dile getiren Başkan Uzun, aile sağlığı merkezinin de olduğu sağlık kompleksinin bitirildiğini ifade etti. Yine bölgede havuz ve spor kompleksi inşaatına başlandığını belirtti. Bölgedeki yolların tamamlandığını da duyuran Başkan Uzun, bölgede 30 dönümlük bir sağlık alanı belirlediklerini söyledi. Vatandaşlardan gelen soruları yanıtlayan Başkan Uzun, İhlas 2. Kısım içerisinde bir toplantı düzenlenerek, vatandaşlarla bir araya gelmek istediğini dile getirdi.

Başkan Taziye Ziyaretinde de Bulundu

Başkan Uzun Cuma Namazı kıldığı İhlas 1. Kısım Camii'nde küçük yaşta vefat eden İhlas Okulları Genel Müdürü Hami Koç'un yeğeni Zişan Koç(7)'un cenaze törenine de katıldı. Başkan Uzun, ayrıca geçtiğimiz günlerde vefat eden, Erdal Haser'in taziye programına katılarak yakınlarına taziyede bulundu.

Ziyaretlere Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Yalçın, Tahir Sert, Efrahim Yeşil ile Başkan Danışmanı Av. Ercan Ay da katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Uzun, Yaşar Cimilli Cami Cemaatiyle Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement