Vahşi Cinayeti İtiraf Etti... - Son Dakika
Son Dakika Logo

Vahşi Cinayeti İtiraf Etti...

Vahşi Cinayeti İtiraf Etti...
28.04.2011 12:20

Arnavutköy'de, birlikte yaşadığı Zeynep Yılmaz'ı ormanlık alanda 17 yerinden bıçaklayarak öldürdüğü gerekçesiyle gözaltına alınan Necmettin Akan adliyeye sevk edildi.

Arnavutköy'de, birlikte yaşadığı Zeynep Yılmaz'ı ormanlık alanda 17 yerinden bıçaklayarak öldürdüğü gerekçesiyle gözaltına alınan Necmettin Akan adliyeye sevk edildi.

Cinayeti itiraf eden Alkan'ın ifadesinde, 'Kendisinden olan çocuğumu görmem her seferinde 150 TL para istedi. Bunu konuşmayı çağırdığımda sinirlenip öldürdüm" dediği öğrenildi.

Arnavutköy Boğazköy Menba mevkii ormanlık alanda 17 yerinden bıçaklanarak öldürülmüş halde bulunan 31 yaşındaki Zeynep Yılmaz'ın katil zanlısı Necmettin Alkan adliyeye sevkedildi. Dün cesedin bulunmasının ardından gözaltına alınan 42 yaşırdaki Alkan'ın Yılmaz ile birlikte yaşadığı öğrenildi. Asayiş Şube Müdürlüğü'nde sorgulanan Necmettin Alkan'ın cinayeti itiraf ettiği belirtildi. Alkan'ın ifadesinde, 'İlk eşimden iki çocuğum vardı. 2003 yılında bir ece kulübünde konsomatrislik yapan Zeynep'e aşık oldum. Eşimden ayrıldım ve onunla birlikte yaşamaya başladık. Ondan bir oğlum oldu. Onun uğruna ilk eşimden olan çocuklarımı terk ettim. Bir yıldır aramızda sorunlar var. Son zamanlarda çocuğumu bile göstermez oldu. Her seferinde 150 TL verirsem çocuğumu görebileceğimi söyledi. Bunu görüşmek için çağırdım. Konuşurken tartışmaya başladık. Bu sırada sinirlenerek öldürdüm" dediği öğrenildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan Necmettin Alkan, Gaziosmanpaşa Adliyesi'ne sevk edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Vahşi Cinayeti İtiraf Etti... - Son Dakika


Advertisement