Yalova Emniyet Müdürü Süvarı Göreve Başladı - Son Dakika
Güncel

Yalova Emniyet Müdürü Süvarı Göreve Başladı

Yalova Emniyet Müdürü Süvarı Göreve Başladı

Yalova Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Polis Başmüfettişi Mehmet Ali Süvari, düzenlenen törenle Hüseyin Ümit Yüksel'den görevi devraldı.

23.01.2015 12:57  Güncelleme: 19:21

Emniyet Genel Müdürlüğü emrine alınan Yalova İl Emniyet Müdürü Hüseyin Ümit Yüksel, görevini Mehmet Ali Süvari'ye bugün devretti. Yalova İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde gerçekleşen devir teslim törenine, Emniyet Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve emniyet personeli katıldı.

Devir-teslim töreninde Mehmet Ali Süvari, Ankara'ya atanan Hüseyin Ümit Yüksel ve tören mangası tarafından karşılandı. Süvari, mesai arkadaşlarıyla tokalaşıp tanıştıktan sonra Hüseyin Ümit Yüksel ile birlikte makam odasına çıktı. Burada bir konuşma yapan eski Yalova Emniyet Müdürü Yüksel, 'Gönül rahatlığıyla Yalova'daki yaptığımız hizmetleri arkadaşımız, bizden sonraki dönem kardeşlerimiz devam ettirecekler' diyerek meslektaşına başarılar diledi.

Yalova'nın yeni Emniyet Müdürü Mehmet Ali Süvari de, 'Burası benim ilk görev yerim. Değerli meslek büyüğümüzden bu görevi teslim almak bizim için büyük kolaylık. Yalova'nın huzuru ve güvenliği için tüm personelle birlikte bugün bırakılan yerden aynı şekilde çalışmalarımızı devam ettireceğiz' diye konuştu.

Yeni Müdür Süvari, Ankara'ya atanan Yüksel'e Yalova'ya yaptığı hizmetler nedeniyle Yalova Emniyet Müdürlüğü'nün forsunu takdim etti. Yüksel, personelle vedalaşarak Yalova'dan ayrıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yalova Emniyet Müdürü Süvarı Göreve Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement