Yaz Aylarının Etkisi, Saçlara Bohem Stille Yansıyor - Son Dakika
Güncel

Yaz Aylarının Etkisi, Saçlara Bohem Stille Yansıyor

Yaz Aylarının Etkisi, Saçlara Bohem Stille Yansıyor

Moda defilelerinde ön plana çıkan saç modellerinin trend olmasıyla, 2013 yaz sezonunun saç modasını Neva Kozmetik dağınık ve bohem saç modelleri olarak ilan etti.

29.07.2013 14:58

Yaz boyunca ıslak da kullanılabilen ve oldukça feminen bir görünüm yaratan bohem saç stili, Neva Kozmetik'in ürettiği NFX Xtreme Saç Köpüğü ile hayat bulacak.

Doğal seksi dalgalar ve saçların ön kısmından alınmış saçlarla yanlardan yapılan örgüler ile bohem saç stiline özgün bir hava katabilirsiniz. Çok titizlik gerektirmeyen bu stil, NFX Xtreme Saç Köpüğü ile saçınızı daha dolgun gösterecek.

Saça kolay şekil vermek, hacim kazandırmak ve yaratıcı buklelerin uzun süre dayanıklı kalmasını sağlamak için NFX Xtreme Saç Köpüğü kullanmak yeterli olacak.

Islak saça uygulanabilen NFX Xtreme Saç Köpüğü, saçlarınıza kalıntı bırakmadan hem parlaklık kazandıracak, hem de saçlarınızın daha kalıcı şekil almasını sağlayacak.

Bohem stilin en belirgin özelliği dağınık dalgaları NFX Xtreme Saç Köpüğü, isteğinize göre sabitlemenize olanak sağlayacak. Bu şekilde saçlarınızı dağınık at kuyruğu şeklinde toplayarak spor bir görünüm yaratabilecek, omuzlarınıza dökülen bir modelle de feminen bir görünüm kazanabileceksiniz.

Fiyatı 6.50 TL

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yaz Aylarının Etkisi, Saçlara Bohem Stille Yansıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement