Yeni BES Kadınlar Sayesinde Yükselecek - Son Dakika
Güncel

Yeni BES Kadınlar Sayesinde Yükselecek

Yeni BES Kadınlar Sayesinde Yükselecek

Mehmet Bostan Dünya Kadınlar Gününü kutlayarak, "Her alanda olduğu gibi tasarruf konusunda da kadınlara minnettarız" dedi.

09.03.2013 08:17

Vakıf Emeklilik Genel Müdürü ve Emeklilik Gözetim Merkezi Başkanı Mehmet Bostan Dünya Kadınlar Gününü kutlayarak, "Her alanda olduğu gibi tasarruf konusunda da kadınlara minnettarız" dedi.

Vakıf Emeklilik Genel Müdürü ve Emeklilik Gözetim Merkezi Başkanı Mehmet Bostan, Dünya Kadınlar Günü kapsamında yaptığı açıklamada her alanda olduğu gibi tasarruf konusunda da kadınlara teşekkür borçlu olduğumuzu söyledi. Bostan, "Ailenin ve toplumun temel unsuru tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Gününü en içten dileklerimle kutluyorum. Tasarruf konusunda kadınlarımıza çok güveniyoruz. Özellikle yeni BES yasasıyla ev hanımlarının, aileyi tasarrufa ve dolayısıyla, yıllar sonrasını garanti altına almak için bireysel emekliliğe, yönlendirmeleri artacaktır" şeklinde konuştu.

Müşteri memnuniyetine odaklanan Vakıf Emeklilik'i kadın katılımcıların tercih etmesinin kendileri için anlamının büyük olduğunu vurgulayan Bostan, "Yıllar sonrasını düşünmek, planlamak herkesten önce annelerin aklına gelir. Anneler hep eşlerine, oğullarına 'kenarda paran olsun evladım' der. Bu içgüdüsel güzellik çoğu zaman aileyi dolayısıyla toplumu korur. Biz de Vakıf Emeklilik olarak her zaman annelerin, kadınlarımızın yanında olmaya çalışıyoruz. On yıllar sonrasını Vakıf Emeklilik'le planlamak isteyen aileler bizim için en büyük mutluluk kaynağı oluyor" şeklinde konuştu. Bostan yeni BES yasası ile artık çalışsın çalışmasın herkesin % 25 devlet katkısına kavuştuğunu belirterek, yasada getirilen avantajlar sayesinde bireysel emekliliğin toplumun her kesimine ulaşmaya başladığını söyledi.

Ev Hanımlarına Güzel Bir Tasarruf Fırsatı

Bostan şöyle devam etti: " Ev hanımlarından, öğrenciye, tarladaki köylümüze, pazardaki esnafımıza kısacası toplumun her kesimine artık ulaşabiliyoruz. Özellikle çalışmayan kesimin önemli bir kesimini oluşturan ev hanımları için güzel bir gelişme oldu. Zaten tasarrufu seven ev hanımları için iyi bir fırsat oldu. BES'e yatırılan her 100 lira için 25 TL ilave destek herkesin yüzünü güldürdü. Müşteri memnuniyetine odaklanmış bir BES şirketi olarak çalışsın çalışmasın tüm kadınların yanlarında olmayı sürdüreceğiz. Tüm annelerle, ev hanımlarıyla birebir iletişim kuruyoruz. Artık kadınlar tasarruflarını altına yatırmak yerine bireysel emeklilikte değerlendirmeyi tercih ediyorlar. Biz de onlara geleceklerini planlamada yardımcı olmaya çalışıyoruz. Önümüzdeki dönemde kadın hedef kitlemizin beklenti ve ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak , satış paketleri hazırlamayı düşünüyoruz. "

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yeni BES Kadınlar Sayesinde Yükselecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement