Yeni Dönem Kurslarıyla 1070 Kişiye Eğitim Sağlandı - Son Dakika
Güncel

Yeni Dönem Kurslarıyla 1070 Kişiye Eğitim Sağlandı

Yeni Dönem Kurslarıyla 1070 Kişiye Eğitim Sağlandı

Sabancı Kültür ve Sanat Merkezi yeni dönem kurslarıyla 1070 kişiye eğitim sağladı.

02.12.2013 16:32

Turgutreis Belediyesi Şevket Sabancı Kültür ve Sanat Merkezi ile Bodrum Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürlüğü işbirliğinde açılan 2013-2014 Sonbahar-Kış-İlkbahar dönemi kursları başladı.

Bodrum yarımadasında yaşayan insanların hayat standartlarını yükseltmek, modern hayatın getirdiği sıkıntıları hafifletmek, kişisel gelişimlerine katkı sağlamak ve meslek edindirmek amacıyla açılan kurslara ilgi her geçen gün artmaktadır.

Geleneksel Türk el sanatlarından müziğe, plastik sanatlardan hobi kurslarına, meslek edindirme kurslarından yabancı dil eğitimine, fotoğrafçılıktan kısa film yapımına kadar 21 adet kurs kategorisinde 44 kursa 1070 kişi kaydını yaptırmıştır.

Turgutreis Belediyesi Şevket Sabancı Kültür ve Sanat Merkezinin tam donanımlı atölyelerinde, her biri kendi alanında uzman eğitmenlerle gerçekleşen eğitimlerde kursiyerler kurs sonunda Milli Eğitim Müdürlüğü Kurs Bitirme Sertifikalarını alarak hem meslek sahibi olmuşlar, hem de içlerinde gizli olan sanatçı ruhlarını ortaya çıkartarak yeteneklerini keşfetme imkânı bulmuşlardır. Sanata eşsiz eserler kazandıran kursiyerler yılsonunda düzenlenen sergilerle sanatlarını sanatseverlerle buluşturma imkânı bulurken ek gelirde sağlamaktadırlar.

7'den 70'e herkesin yararlanabildiği kurslarda kursiyerlerin taleplerine göre kurs çeşitleri de her geçen gün artmaktadır.

Turgutreis Belediyesi Şevket Sabancı Kültür ve Sanat Merkezi 2013-2014 Sonbahar-Kış-İlkbahar döneminde 1070 kişiye eğitim imkânı sağlamanın, kültürün ve sanatın gelişmesine katkıda bulunmanın gururunu ve mutluluğunu ve yaşamaktadır.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yeni Dönem Kurslarıyla 1070 Kişiye Eğitim Sağlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement