Yeni Türk Ticaret Kanunu Eğitimi - Son Dakika
Güncel

Yeni Türk Ticaret Kanunu Eğitimi

Yeni Türk Ticaret Kanunu Eğitimi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Yeni Türk Ticaret Kanununun uygulama öncesi eğitimini verdi.

12.05.2012 11:50

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, güncellenen kanunlar ile ilgili eğitim seminerleri vermeye devam ediyor. Ticaret kanunun değişmesi ile Yeni Türk Ticaret Kanununu görüşmeye alan Büyükşehir Belediyesi, Antikkapı 'da düzenlediği bir eğitim programı ile yeni kanunun uygulama öncesi eğitimini verdi. Uygulamada karşılaşılabilecek sorunları ve olumlu yönleri tartışıldı.

YENİ MADDELER TARTIŞILDI

Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığının düzenlediği Yeni Türk Ticaret Kanunu eğitim seminerine, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ersin Yazıcı, Genel Koordinatör Adnan Bilgiç, Genel Sekreter Yardımcıları Ercan Yazıcı ve Mustafa Çöpoğlu katıldı. Büyükşehir Belediyesi İştirakleri yönetim ve denetim kurulu üyeleri, muhasebe sorumluları yeni maddeler hakkında bilgilendi. Büyükşehir belediyesinin ilgilendiren bölümler tartışıldı.

UYGULAMA ÖNCESİ EĞİTİM

Seminer toplantısında 13.01.2011 tarihinde kabul edilen ve 01.07.2012 tarihinden itibaren yürürlüğe girecek olan Yeni Türk Ticaret Kanununu değerlendirdi. Seminerde Yeni Türk Ticaret Kanununun, eski Türk Ticaret Kanununun dan farklılıkları, yeni getirilen düzenlemeler, şirketlerin karşılaşabileceği zorluklar ve şirketlerin avantajları, uygulamaya başlamadan önce şirketlerin yapmaları gereken işlemler konuşuldu.

MÜZAKERELER YAPILDI

Seminere konuşmacı olarak bu konuda çalışmaları olan İstanbul Üniversitesi ve Galatasaray Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesi Öğretim Görevlisi olan, aynı zamanda TESMER Başkan Yardımcılığı ile beraber İstanbul Şubesi Eğitmenliğini yapmakta olan Veysel Karani Palakı bir sunum yaptı. Daha sonra bu sunum üzerinde çeşitli müzakereler yapıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yeni Türk Ticaret Kanunu Eğitimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement