Yenimahalle Belediyesi Zabıta Ekipleri Ruhsatsız Bakkala Baskın Düzenledi - Son Dakika
Güncel

Yenimahalle Belediyesi Zabıta Ekipleri Ruhsatsız Bakkala Baskın Düzenledi

Yenimahalle Belediyesi Zabıta Ekipleri Ruhsatsız Bakkala Baskın Düzenledi

Yenimahalle Belediyesi zabıta ekipleri, ruhsatsız olarak faaliyet gösteren bir bakkala düzenlediği baskında tarihi geçmiş yüzlerce ürüne el koydu. Baskında çocukları tehdit eden bisküvi, çikolata, cips ve şekerleme gibi gıda maddeleri başta olmak üzere tarihi geçmiş ürünlerin satışının yapıldığı tespit edildi. Bayat ürünler Tarım İlçe Müdürlüğü ekiplerince tutanakla yediemine alınırken, iş yeri hakkında cezai işlem başlatıldı. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, halk sağlığı ile oynayan esnaflara yönelik denetimlerin aralıksız devam edeceğini belirtti.

21.07.2023 11:23  Güncelleme: 11:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yenimahalle Belediyesi zabıta ekiplerinin ruhsatsız olarak faaliyet gösteren bakkala düzenlediği baskında tarihi geçmiş yüzlerce ürüne el konuldu.

Yenimahalle genelinde rutin denetimlerine aralıksız devam eden Yenimahalle Belediyesi zabıta ekipleri gelen ihbarları da değerlendiriyor. Zabıta ekipleri, Demetevler'den gelen bir ihbar üzerine harekete geçti. 406. Cadde'de ruhsatsız olarak çalışan yabancı uyruklu mahalle bakkalına yapılan baskında en çok da çocukları tehdit eden bisküvi, çikolata, cips ve şekerleme gibi gıda maddeleri başta olmak üzere tarihi geçmiş yüzlerce ürününün raflarda satışının yapıldığı tespit edilerek, malzemelere el konuldu. Bayat ürünler Tarım İlçe Müdürlüğü ekiplerince tek tek sayılarak tutanakla yediemine alınırken, iş yeri hakkında cezai işlem başlatıldı.

Halk sağlığı ile oynayan esnaflara yönelik denetimlerin aralıksız devam edeceğini belirten Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Denetimler sırasında eksiklikleri olan esnafımızı uyarıyoruz. Ancak fiyatlarda fırsatçılık yapan, hijyen kurallarına uymayan, bozuk gıda satarak halkın sağlığını hiçe sayan kişilere de cezai işlem yapmaktan çekinmeyiz. Denetimlerimiz ilçe genelinde devam edecek" diye konuştu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yenimahalle Belediyesi Zabıta Ekipleri Ruhsatsız Bakkala Baskın Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement