Yeşilırmak Şenlikleri Elif Buse Doğan konseri ile başladı - Son Dakika
Güncel

Yeşilırmak Şenlikleri Elif Buse Doğan konseri ile başladı

Çarşamba Belediyesi'nin düzenlediği Geleneksel Yeşilırmak Şenlikleri, Elif Buse Doğan'ın görkemli konseri ile başladı. Binlerce vatandaşın katıldığı konserde, sanatçı birbirinden değerli eserleri seslendirerek unutulmaz bir gece yaşattı. Başkan Halit Doğan da konuşmasında, Çarşamba'nın geleceği için çalıştıklarını ve en az 15 fabrikanın bu yılın sonunda bitirileceğini söyledi. Şenlikler, 2 Temmuz'da Rahvan At Yarışları ile son bulacak.

25.06.2023 16:13

Yeşilırmak Şenlikleri'ne görkemli başlangıç

Çarşamba Belediyesi'nin gerçekleştirdiği Yeşilırmak Festivali'nde Elif Buse Doğan sahne aldı

SAMSUN - Çarşamba Belediyesi "Geleneksel Yeşilırmak Şenlikleri" başarılı müzisyen Elif Buse Doğan'ın görkemli konseri ile başladı.

Çarşamba Belediyesi'nin 24-25 Haziran tarihlerinde gerçekleştireceği Geleneksel Yeşilırmak Şenlikleri Elif Buse Doğan'ın konseri ile başladı. Çarşambalı vatandaşlarla buluşan sevilen sanatçı Elif Buse Doğan'ın performansı, alanı dolduran binlerce vatandaşın beğenisini topladı. Çarşamba ve ilçe halkını çok sevdiğini ifade eden Elif Buse Doğan, 'Samsak Döveci', 'Yare Gidin Turnalar', 'Ziller İpler' gibi birbirinden değerli eserleri seslendirerek ilçe halkına unutulmaz bir konser yaşattı.

Konsere katılım sağlayan Çarşambalılara ve başarılı performansıyla büyük beğeni toplayan Elif Buse Doğan'a teşekkürlerini sunan Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, "Yazın gelmesiyle birlikte eğleneceğiz. Hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Çarşamba sizlerle güzel. Hepinizi yürekten seviyorum. Çarşamba sizlerle daha güzel olsun diye durmadan çalışıyoruz. Gençlerimizin Çarşambası altyapısıyla, üst yapısıyla onlara yakışır bir şekilde olsun istiyoruz.Geleceğin Çarşambasında işsizlik olmasın istiyoruz. Geleceğin Çarşambasında çocuklarımız yüzme havuzunda yüzme öğrensin istiyoruz. Fabrikalar olsun, AŞ olsun, iş olsun istiyoruz. Çalışıyoruz ve yapıyoruz. İnşallah bu yılın sonunda en az 15 tane fabrikamız bitmiş olacak. Üzerine koya koya devam edeceğiz." Dedi. Konuşmasının ardından Başkan Halit Doğan, Elif Buse Doğan'ın Çarşamba'nın simgesi olan minyatür ayakkabı ve kasket ile Çarşambaspor Forması takdim etti.

Elif Buse Doğan konseri ile başlayan Yeşilırmak Festivali bu akşam Eypio konseri ile devam edecek. Yeşilırmak Şenliği, 2 Temmuz tarihinde Rahvan At Yarışları ile son bulacak.

Yeşilırmak Şenlikleri Elif Buse Doğan konseri ile başladı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yeşilırmak Şenlikleri Elif Buse Doğan konseri ile başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement