Yılın İlk Mesaisine Otobüsle Geldiler - Son Dakika
Güncel

Yılın İlk Mesaisine Otobüsle Geldiler

Yılın İlk Mesaisine Otobüsle Geldiler

Başkan Karaosmanoğlu İle Büyükşehir'in Üst Düzey Yöneticileri, Yeni Yılın İlk Mesai Gününde Belediyeye Halk Otobüsleriyle Geldi

03.01.2011 23:15  Güncelleme: 23:36

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve büyükşehir yöneticileri, yeni yılın ilk mesai gününde belediyeye evinin önündeki duraktan bindiği halk otobüsüyle geldi. Başkan Karaosmanoğlu'nun yanı sıra Başkan Vekili İlyas Şeker, Genel Sekreter Ersin Yazıcı ve İSU Genel Müdürü İlhan Bayram da, belediyeye giderken halk otobüslerini tercih etti. Büyükşehir üst düzey yönetiminin, belirli aralıklarla belediyeye halk otobüsleriyle gidip geleceği ifade edildi.

Başkan, Yuvacık'tan Otobüse Bindi

Başkan Karaosmanoğlu ile belediyenin üst düzey yöneticileri, yeni yılın ilk mesai sabahında işe halk otobüsleriyle gitti. Saat 07.30'da Yuvacık'taki evinden çıkan Başkan Karaosmanoğlu, otobüs durağına kadar yürüdü. Başkan Karaosmanoğlu'na Genel Sekreter Yardımcısı Tahir Büyükakın, Başkan Danışmanı Ömer Polat ve Ulaşım Daire Başkanı Abdulmuttalip Demirel eşlik etti.

Umuttepe Kampüsüne Çıktı

Evinin önündeki duraktan Yuvacık-İzmit arasında çalışan halk otobüsüne binen Başkan Karaosmanoğlu, Aşağı Yuvacık'ta D-100 Karayolu kenarındaki durakta araçtan indi. Başkan Karaosmanoğlu ile beraberindekiler, buradan da Karamürsel-Umuttepe hattına çalışan körüklü otobüse geçti. Yol boyunca Kocaeli Üniversitesi'nin Umuttepe Kampüsü'ne çıkan öğrencilerle sohbet eden Başkan Karaosmanoğlu, ulaşımdaki ihtiyaçlarla ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Başkan, Kent Kart Kullandı

KOÜ'nün Umuttepe Kampüsü'nde eğitim gören öğrenciler, Büyükşehir'in yolda yaptığı çalışmalardan duydukları memnuniyeti aktardı. Umuttepe'de üniversite öğrencileriyle beraber araçtan inen Başkan Karaosmanoğlu, buradan da Hat-3 olarak bilinen Umuttepe-Çenesuyu arasında çalışan halk otobüsüne bindi. Otobüslere iniş binişlerinde Kent Kart kullanan Başkan Karaosmanoğlu, D-100 Karayolu'nun Kuryapı mevkiindeki Mimar Sinan Köprüsü'nde yer alan otobüs durağında indi. Başkan Karaosmanoğlu ile beraberindekiler, Mimar Sinan Köprüsü'nden geçerek, Büyükşehir hizmet binasına ulaştı.

Yazıcı, Şeker Ve Bayram Da Otobüse Bindi

Aynı saatlerde Genel Sekreter Ersin Yazıcı da, Derince'deki evinden çıkarak, 60 Evler Derince Kaymakamlığı mevkiindeki otobüs durağına yürüdü. Genel Sekreter Yazıcı, buradan A-60 olarak bilinen 60 Evler- Üçyol arasında çalışan halk otobüsüne bindi.

Okula giden öğrenciler ve işe giden vatandaşlarla birlikte halk otobüsüyle yolculuk eden Genel Sekreter Yazıcı, D-100 Karayolu'nun İzmit Kuryapı mevkiindeki durakta otobüsten inerek, Mimar Sinan Köprüsü'nden geçip, Büyükşehir'e ulaştı. Yeni yılın ilk mesai sabahında Başkan Vekili İlyas Şeker ile İSU Genel Müdürü İlhan Bayram da, Başiskele ilçesindeki evlerinden çıkarak, otobüs durağına kadar yaklaşık 1 kilometrelik yolu yürüdü. Başkan Vekili Şeker ile İSU Genel Müdürü Bayram, buradan Bahçecik-İzmit hattında çalışan halk otobüsüne bindi. Başkan Vekili Şeker ile İSU Genel Müdürü Bayram da, sabahın erken saatlerinde işe giden vatandaşlar ve okullarına giden öğrencilerle beraber yolculuk yaptı.

Belli Aralıklarla Yenilenecek

Başkan Karaosmanoğlu, kısa süre önce de Umuttepe hattına çalışan Büyükşehir'in otobüslerinde incelemelerde bulunmuştu. Halk otobüslerinde de denetimlerde bulunan Başkan Karaosmanoğlu'nun talimatıyla Büyükşehir'in üst düzey yöneticilerinin belli aralıklarla ulaşımda halk otobüslerini kullanacakları ifade edildi. Başkan Karaosmanoğlu'nun yanı sıra Başkan Vekili Şeker, Genel Sekreter Yazıcı, genel sekreter yardımcıları, daire başkanları ve bağlı kurumların genel müdürlerinin, düzenli aralıklarla halk otobüslerini kullanacağı açıklandı.

Hedef Vatandaş Memnuniyeti

Yeni yılın ilk mesai gününde Büyükşehir'e halk otobüsüyle gelen ve yol boyunca üç farklı hatta incelemelerde bulunan Başkan Karaosmanoğlu, okula giden öğrenciler ve işe giden vatandaşlarla görüş alışverişinde bulundu. Ulaşımdaki ihtiyaçlar ve eksikleri yerinde görüp, değerlendirmeyi amaçladıklarını ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, ''Büyükşehir olarak her alanda olduğu gibi ulaşımda da önemli mesafeler kat ettik. Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da vatandaş memnuniyeti odaklı hizmet sunmaya devam edeceğiz'' açıklamasını yaptı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yılın İlk Mesaisine Otobüsle Geldiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement