Yurtkur Bölge Müdürü Yılmaz Rektör Erman'ı Makamında Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Yurtkur Bölge Müdürü Yılmaz Rektör Erman'ı Makamında Ziyaret Etti

Yurtkur Bölge Müdürü Yılmaz Rektör Erman\'ı Makamında Ziyaret Etti

Gençlik Ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim Kredi Ve Yurtlar Kurumu Diyarbakır Bölge Müdürü Metin Yılmaz, Siirt Üniversitesi Rektörü Prof.Dr Murat Erman'ı makamında ziyaret etti.

11.11.2013 09:04

Sıcak ve samimi bir havada gecen ziyarette Bölge Müdürü Yılmaz bölgelerine bağlı yurtları denetlediklerini bu kapsamda Siirt Erkek ve Kız yurtlarına geldiklerini ifade ederek, Üniversitede okuyan ve yurtta barınan öğrenciler hakkında karşılıklı bilgi alışverişinde bulundular.

Üniversite Öğrencilerinin gerek yurt gerekse üniversite şartlarının gün geçtikçe daha da iyeleştiğini belirten Yurtkur Bölge Müdürü Yılmaz asli görevlerinin, olumlu yönde değişen ve gelişen şartların metropol kentler ile eş zamanlı olarak bölgede bulunan öğrencilerin de bundan faydalana bilmesi için çaba harcamak olduğunu belirtti.

Siirt Üniversitesi Rektörü Prof.Dr Murat Erman ise sürekli gelişmekte olan üniversitelerinin her gecen yıl öğrenci kapasitesinin artığını buna paralel olarak ta Siirt'te yurtlara daha fazla ihtiyaç olacağının altını çizdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yurtkur Bölge Müdürü Yılmaz Rektör Erman'ı Makamında Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement