Zabıta Ramazana Hazır - Son Dakika
Güncel

Zabıta Ramazana Hazır

Zabıta Ramazana Hazır

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı yaklaşan ramazan ayı dolaysıyla alınması gereken tedbirler konusunda toplantı yaptı.

16.06.2015 14:24

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığının Ramazan ayında yapacakları çalışmalarla ilgili Şair Nabi Kültür Merkezinde düzenlediği toplantıya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mahmut Kırıkçı, Zabıta Daire Başkanı Mehmet Burak Küçük, Zabıta Şube Müdürü Ahmet Türe, Güvenlik Zabıta Şube Müdürü İsmail Mermertaş, Trafik Zabıta Şube Müdürü Adnan Okan, Çevre Şube Müdürü Halil Felhan ile Zabıta personelleri katıldı.

Genel sekreter Yardımcısı Mahmut Kırıkçı ve Zabıta Daire Başkanı Mehmet Burak Küçük toplantıda yaptıkları konuşmalarda Ramazan Ay'larını kutladıkları Zabıta Şube Müdürlüğü, Güvenlik Zabıta Şube Müdürlüğü, Trafik Şube Müdürlüğü ile Çevre Şube Müdürlüğünde görev yapan zabıta personellerine moral verdiler.

KIRIKÇI: PROBLEMLER MANTIK ÇETRÇEVESİNDE ÇÖZÜLMELİ

Konuşmasında zabıta ekiplerinden, çözümlenebilmesi için sorunlara sahiplenmelerini isteyen Mahmut Kırıkçı "Müdahale edilmediği zaman kangren haline dönüşen problemler kalıcı hale gelir. Bu kentin sahipleri olan bizler sorunlara sahiplenirsek, o sorunları çözeriz" dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olarak Şanlıurfalılara en iyi hizmeti sunmaya gayret ettiklerini belirten Genel Sekreter Yardımcısı Kırıkçı Ramazan'ın gece yaşanmasından dolayı Şanlıurfa'da Zabıta Daire Başkanlığının çalışmalarına gecede ağırlık vereceklerini söyledi.

Zabıta ekiplerinin denetimlerini sürekli sürdüreceğini, bu kentin trafik ile birlikte diğer sorunlarını da zabıta ekipleriyle beraber çözeceklerini ifade eden Mahmut Kırıkçı, şunları söyledi: "Yaz aylarının gelmesiyle Ramazanla birlikte parklarda da hareketlilik artacaktır. Özellikle Rabia meydanı kalabalık oluyor. Güvenlik Zabıta Şube Müdürlüğümüze bağlı ekipler buralarda olacak. Rabia meydanı ve parklarda her hangi bir sıkıntının yaşanmaması için gayret edecek. Trafik Zabıta Şube Müdürlüğümüze bağlı Trafik zabıta ekiplerimiz ile Zabıta Şube Müdürlüğüne bağlı Zabıta ekiplerimizde görevlerinde hassas olacaktır"
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Zabıta Ramazana Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement