Zeki Korkmaz, Karşıyaka'ya Dönmek İstiyor - Son Dakika
Güncel

Zeki Korkmaz, Karşıyaka'ya Dönmek İstiyor

Zeki Korkmaz, Karşıyaka\'ya Dönmek İstiyor

SPOR Toto 2'nci Lig'de transfer yasağını kaldırmaya çalışan Karşıyaka'da geçen sezon forma giyen isimlerden Zeki Korkmaz'ın teknik direktör Soner Tolungüç'ü arayarak yeşil kırmızılı ekibe dönmek istediğini söylediği öğrenildi.

29.07.2016 12:16

SPOR Toto 2'nci Lig'de transfer yasağını kaldırmaya çalışan Karşıyaka'da geçen sezon forma giyen isimlerden Zeki Korkmaz'ın teknik direktör Soner Tolungüç'ü arayarak yeşil kırmızılı ekibe dönmek istediğini söylediği öğrenildi. Geride bıraktığımız sezon 22 lig, 6 kupa maçında görev yapan 28 yaşındaki ön libero, 24 Nisan'daki Balıkesirspor karşılaşmasında penaltı kaçırdığı için taraftarın tepkisine hedef olunca oyundan alınmış, daha sonraki maçlarda forma giymemişti.

Yönetimin Zeki'yle ilgili kararı önümüzdeki günlerde vereceği öğrenilirken, bir haber de Abdülkadir Yıldız'dan geldi. Adana Demirspor ve Eskişehirspor'dan teklif aldığı belirtilen tecrübeli stoper, bu kulüplerle anlaşamaması halinde Karşıyaka'ya dönebileceğini bildirdi. Transfer yasağının kaldırılmaması durumunda istifa edebileceği sinyalini veren Soner Tolungüç ise kulüpteki gelişmeleri bekliyor. Yeşil kırmızılı ekip yeni sezon hazırlıklarını Davraz kampında sürdürüyor.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Zeki Korkmaz, Karşıyaka'ya Dönmek İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement