Zeynep Fadıllıoğlu'ndan LAV'a Özel Koleksiyon; Mija - Son Dakika
Güncel

Zeynep Fadıllıoğlu'ndan LAV'a Özel Koleksiyon; Mija

Zeynep Fadıllıoğlu\'ndan LAV\'a Özel Koleksiyon; Mija

Ünlü tasarımcı Zeynep Fadıllıoğlu tarafından hazırlanan LAV Mija Koleksiyonu, Türk çay kültürünün vazgeçilmezi ince belli bardağa yeniden şekil veriyor.

16.02.2016 10:42

Fadıllıoğlu'nun geleneksel ile çağdaş arasında denge kuran, heyecan verici insani duygularla kuşatılmış ve yenilikçi bir bakış açısı ile tasarladığı koleksiyondaki ergonomik ve estetik güzellik, çay keyfinize de yansıyacak.

Zeynep Fadıllıoğlu, özgün tasarımlarıyla sofralara yenilik ve estetik katan LAV için özel bir koleksiyon tasarladı. "Estetik ürünü satın aldırır, ergonomi ise onu kullandırır" diyen Zeynep Fadıllıoğlu'nun özenle tasarladığı LAV Mija Koleksiyonu, Türk çay kültürünün köklü estetik ve ergonomik özelliklerini geleceğe taşıyan bir köprü görevini üstleniyor.

LAV Mija Koleksiyonu'ndaki ince belli bardakların genişleyen ağzı kısmı, çayı ideal lezzet ve sıcaklıkta içmenizi sağlarken, ince belli kısma eklenen detaylar da tutuş rahatlığı sağlıyor. Türk çay kültürünün alamet-i farikası ince belli bardaklara modern bir form kazandıran LAV Mija Koleksiyonu'ndaki, geniş bardak altlıkları da, çayın yanına leziz kurabiyeler koymanız için küçük bir tabak görevini üstleniyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Zeynep Fadıllıoğlu'ndan LAV'a Özel Koleksiyon; Mija - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement