4. Laleli Fashion Shopping Festivali - Son Dakika
Kültür Sanat

4. Laleli Fashion Shopping Festivali

Laleli Sanayici ve İş Adamları Derneği (LASİAD) tarafından gerçekleştirilen "4. Laleli Fashion Shopping Festivali" kapsamında, "Bir Kış Masalı" konseptli defile düzenledi.

25.08.2015 22:01

Laleli Sanayici ve İş Adamları Derneği (LASİAD) tarafından gerçekleştirilen "4. Laleli Fashion Shopping Festivali" kapsamında, "Bir Kış Masalı" konseptli defile düzenledi.

Laleli'deki Mesih Paşa Caddesi'nde defile için 300 metrelik podyum kuruldu. Defile öncesi basın mensupları, sahne arkasında hazırlıklarını sürdüren mankenleri görüntüledi.

LASİAD Başkanı Giyasettin Eyyüpkoca, protokol ve izleyicilerin yerini almasının ardından yaptığı konuşmada, yaklaşık bir yıldır bu festival için hazırlandıklarını, bir haftadır da 600 kişilik ekibin sahada organizasyonu gerçekleştirmek amacıyla çalıştığını söyledi.

Amaçlarını, Laleli'yi dünyaya tanıtmak ve Laleli'nin bir marka olduğunu göstermek şeklinde açıklayan Eyyüpkoca, "Laleli, dünyanın en büyük açık hava alış veriş merkezidir. Bunu söylemekten gurur duyuyoruz" dedi.

İstanbul Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (İHKİB) Başkanı Hikmet Tanrıverdi de etkinlikte emeği geçenlere teşekkür ederek, bu etkinliğin gelecek dönemde Laleli'nin işlerinin artması açısından çok büyük işlevi olacağını ifade etti.

Konuşmaların ardından mankenler, Öner Evez'in koreografisi eşliğinde podyuma çıktı. Tülin Şahin'in başmanken olarak görev yaptığı defilede, Merve Büyüksaraç, Ece Begün Yüceatan, Tuba Melis Türk, Cansu Melis Türk, Begüm Yılmaz, Ebru Öztürk ve Özlem Katipoğlu'nun da aralarında yer aldığı 60 yerli ve yabancı manken, Laleli'de faaliyet gösteren firmaların ürünlerini tanıttı.

Defile sonunda ise konsepte uygun olarak köpükten kar yağdırıldı. Mankenler, köpükten kar altında podyumda yürüyerek izleyicileri selamladı.

Laleli Fashion Shopping Festivali, yurtdışı odaklı pazarların büyümesini ve çeşitlenmesini hedefliyor. Rusya, Ukrayna, Azerbaycan, Kazakistan, Belarus, Kırgızistan, Özbekistan, Cezayir, Angola, Nijerya, İran, Güney Afrika ve Gana'dan gelen alım heyetleri, bölgenin ticari dinamizmini güçlendirmenin yanı sıra pazar portföyünü daha da çeşitlendiriyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat 4. Laleli Fashion Shopping Festivali - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement