Acıpayam'da Başbakan Erdoğan'ı Karşılama Heyecanı - Son Dakika
Yerel

Acıpayam'da Başbakan Erdoğan'ı Karşılama Heyecanı

Acıpayam halkı, ilçeye gelecek olan Başbakan Erdoğan'ı karşılama heyecanı yaşıyor.

28.09.2013 11:47  Güncelleme: 08:15

AK Parti Acıpayam İlçe Başkanı Hüseyin Dağ, ilçe halkının yarın Acıpayam'a gelecek Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı karşılama heyecanı yaşadığını söyledi.

Dağ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Başbakan Erdoğan'ın yarın yeni yapılan Acıpayam Devlet Hastanesi önünde halka hitap edeceğini ve hastane açılışını gerçekleştireceğini anımsattı.

İlçe halkının Başbakan Erdoğan'ı karşılama heyecanı yaşadığını ifade eden Dağ, şöyle konuştu:

"Bizler Sayın Başbakanımızın Acıpayam'a gelecek olmasının mutluluğu ve coşkusu içindeyiz. Son zamanlarda Sayın Başbakanımıza ve milletimizin huzuruna yönelik Gezi olaylarıyla başlatılan eylemlere karşı da ilçemizde yapılacak miting büyük önem arz etmektedir. Rahmetli Menderes'i ipe götürenlerin, Rahmetli Özal'ı zehirleyenlerin bu seferki hedefi Başbakanımızdı. Ama bu millet, bu sefer buna asla müsaade etmeyecek ve Başbakanına sahip çıkacaktır.

Enflasyon gibi milletimizin sırtındaki büyük bir yükü ortadan kaldıran ve IMF'ye olan borcumuzu bitiren, okullar açıldığında ders kitaplarının öğrencilerin önünde hazır bulundurulmasını sağlayan, getirdiği imkanlarla çiftçilerimize büyük kolaylıklar sağlayan, ülkemizi kendi helikopterini-tankını yapan ülke haline getiren, hızlı trenler yapan, yıllarca bekleyen yatırımları bitiren ve daha birçok sayısız hizmetleri yapan Başbakanımıza teşekkür etmek için büyük bir özlemle bekliyoruz ve  Acıpayamlılar olarak Sayın Başbakanımızın yanında olduğumuzu göstermek istiyoruz."

Açılışı yapılacak 100 yatak kapasiteli Acıpayam Devlet Hastanesinin hem ilçe halkına hem de Çameli, Serinhisar, Gölhisar, Yeşilova ve Çavdır gibi komşu ilçelerin halkına hizmet vereceğine işaret eden Dağ, "Denizli- Antalya yolunu önce duble yol yapan, sonra sıcak asfaltla kaplayan, koğuş sistemi gibi odaları olan hastaneden bugün ilçemize süit odaları olan modern bir hastane kazandıran  Başbakanımızla bir araya geleceğimiz bayram havasındaki bu büyük mitinge 7'den 77'ye, genç-ihtiyar, çoluk-çocuk, kadın-erkek tüm halkımızı davet ediyoruz" dedi. - Denizli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Acıpayam'da Başbakan Erdoğan'ı Karşılama Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement